סקר קצר...

mayakol

New member
חשבתי שפורום זה מקום פומבי...

מסתבר שטעיתי. לא אדחף יותר לשיחות שלך, או.קיי? וכנראה לתיקון לא שמתי לב בקריאה ראשונה...

kinley

New member
מישהו נעלב כאן!?

שירוש יקרה תאמיני לי שכל פעם כשקוראת אותך עולה חיוך על שפתותי אז "דייר באלאק" אם את נעלמת לי פתאום.......

mayakol

New member
מישהו נעלב קצת, אבל חזר לעצמו

ישר אחרי ההודעה הזו שלך...
אז חלילה, לא נעלמת! את באה לשחק
בחוץ? בעצם חם אז נזיע...
רוצה שנשב על איזה
קר? או אולי
? מה את בוחרת?

תחיה

New member
סליחה?!

בעזר"ה אפשר להידחף לשנייה?! מה זה ללכת לכוס
ולא להזמין אותי??? ממש
ממכם! זהו!

kinley

New member
מסתלבטת עלי!?

דוקא חשבתי לבדוק את "מוזה בחצר" נשמע לי אחלה מה דעתך על מחר!? את קרובה לא!?

נראה לך?

אני ניידת יותר מדי השנה.. השבועות שבהם הייתי רצוף בבית בלי לנסוע ולו לערב אחד למקום רחוק מועטים.. אמא שלי רוצה לרצוח אותי, אבל אני אאלץ לוותר הפעם לטובת ניחום אבלים

mayakol

New member
דווקא לא מסתלבטת בכלל!

מחר דווקא לא משהו... תכננתי לבלות הרבה בניחום אבלים של חברה, עד כניסת השבת נראה לי... אולי נסגור על יום ראשון? ואיפה מוזה בחצר? גני יהודה? ותחיה, למה להעלב?? ועוד ממני?

תחיה

New member
ברור!

בעזר"ה ככה הולכת לך לשתות באמצע היום
ועוד בלי לתת לי הזמנה??? ממש לא חביב מצדך! וקינלי ככה מזניחה את ילדיך בשעות הצהריים?! מי יתן להם אוכל? מי ידאג להם?!

mayakol

New member
חחחחח... שווה לך לנסוע כמה שעות

בשביל
??? איזו מסירות!
ומי אמר שזה יהיה בצהריים? אולי בשעות הבוקר כשהילדים בגן? או בערב??

תחיה

New member
מה פתאום?

בעזר"ה הרי אני פנויה רק בצהריים, וחוץ מזה נראה לך שיש לי כוח להיסחב עם גבס ברחבי הארץ?! אבל בשביל חברות מה לא עושים, אז יאללה קדימה להתחיל להזיז עיניינים!

kinley

New member
השתגעת שאני אזניח אותם!?

חוץ מזה שהם עצמאים חוץ מזה שיום שישי , זה היום רק שלי! ואם הבנתי נכון אני די רחוקה לא!?

kinley

New member
מי התקפל!?

כולה זזתי קצת מהמקום
אני עדין רצינית אבל יום ראשון ממש גרוע אבל זה לא כזה נורא אפשר גם פעם אחרת חוץ מזה שבאמת אין לך מה להתאכזב סתם ג'ינגית מנומשת

mayakol

New member
מבחינתי בחרי לך כל יום חול אחר...

ודווקא לא משנה לי היותך ג'ינג'ית מנומשת אלא מה שיש לה להגיד...

אני...

בס"ד יכול ללכת לפי התנ"ך. שגם הנשיא בוש מאמין בו, ורשום בו במפורש את החלקים שלנו! בנוסף גם אם השטחים הללו כביכול מופקרים אז הנה אנחנו יכולים לבוא ולהשתלט עליהם! ואם אנחנו לא נקים שם בתים אז האוייב יקים שם בתים וזה קורה לאורך כל השנים מקום המדינה...

למעלה