סקר קצר

סתיו מ

New member
סקר קצר

בגדו בכם- הייתם רוצים לדעת? בגדתם- תספרו? נשיקה זאת בגידה? פלרטוט זאת בגידה? מהו הגבול שאחריו זאת בגידה?

../images/Emo41.gifתשובות../images/Emo41.gif

בגדו בכם- הייתם רוצים לדעת?
כדאי מאוד מאוד שאני לא אדע, שאני לא אחשוד אפילו שבגדו בי!
בגדתם- תספרו?
אני לא אבגוד!
נשיקה זאת בגידה?
כל עוד היא על הלחי, לא!
פלרטוט זאת בגידה?
תכל'ס לא, אבל תלוי עם מי.
מהו הגבול שאחריו זאת בגידה?
לתת למישהו אחר יחס חום וחיבה במקום לחבר הקבוע

Gum Cigarettes

New member
בגידה

מבחינתי זה כל מגע מיני עם מישהו. זה יכול לההיות גם סתם חיבוק, אבל כשיש את ההרגשה הזאת של "זה לא היה סתם", וזה היה ביזומתי, זו בגידה. וכן, הייתי מספרת למישהו אם בגדתי בו, אבל רק אם הוא באמת חשוב לי.

ממממממממממ...

בגדו בכם- הייתם רוצים לדעת? אם זו הייתה מעידה חד-פעמית שלא תחזור שוב ובת הזוג שלי מתחרטת ומייסרת את עצמה על זה ובאמת לא תחזור על זה שוב אז הייתי מעדיף שלא לדעת... כל מקרה אחר - כדאי מאוד שתספר לי!!!... בגדתם- תספרו? תלוי... אם תחושתי היו כפי שהסברתי הנ"ל אז לא... במקרה אחד, אני מאמין שכן... נשיקה זאת בגידה? כן... פלרטוט זאת בגידה? לא... מהו הגבול שאחריו זאת בגידה? מגע פיזי ברור...

אוקי, נענה..

בגדו בי- בטח שאני רוצה לדעת! ככה אני אדע איך להחזיר וככה אני גם אדע אם אמיתיים איתי או לא. זה חשוב מאוד לדעת מבחינתי. אם אני אבגוד?- אני לא חושבת שאי פעם אני אעשה דבר כזה כי אני פשוט לא מסוגלת אבל אם אני כן אעשה זאת זה רק בתור נקמה על כך שפגעו בי מאוד. נשיקה בשבילי זאת בגידה. פלרטוט לא ממש אבל בהחלט מעורר קנאה. הגבול שאחריו זאת בגידה? אני חושבת שזה הפלרטוט...

הדרומית

New member
תשובות../images/Emo80.gif

כן. לא בגדתי ולא אבגוד לעולם. וגם אם כן (למרות שלא) אספר. נשיקה זאת בגידה אחושרמוטה. כי לדעתי זיון בעיקר אצל גברים (בדר"כ) זה מתוך יצר ולא מתוך רגש, נשיקה זה אחרת. למרות שגם על נשיקה\חירמון\סקס לא הייתי סולחת אבל לא חשוב. פלרטוט זאת לא בגידה, אבל האקס שלי היה פלרטטן לא קטן (חרוז) וזה די עיצבן אותי. כל דבר שהוא מעבר לנשיקה על השפתיים. נשיקה על השפתיים יכולה להרגיז אותי, אבל לא כמו שצרפתית... ובגלל נשיקה בשפתיים לא הייתי מתעצבנת כל כך.

הדרומית

New member
יווו../images/Emo80.gif

הקטע הזה של "הזיון זה מתוך יצר ולא מתוך רגש אצל גברים" נשמע מה זה גרוע. אז לא ניסחתי ת'צמי כמו שצריך. זיון כשהוא במסגרת בגידה ואם זה חד פעמי הוא בדר"כ מתוך יצר. כשמדובר רק בנשיקה אז לא. כי נשיקה בלבד מעידה על זה ש"אני מרגיש כלפייך משהו, לא, אני לא רוצה לזיין אותך עכשיו..." לא יודעת איך להסביר. בקיצר, כן. זה נחשב בגידה.

למעלה