סקר קצר

ady18

Well-known member
סקר קצר../images/Emo13.gif

איזה אלבום יותר אוהבים הראשון או השני?

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifטוב חח...זה הולך להיות ארוך../images/Emo3.gif

אני לא יכולה פשוט לענות על זה ב"הראשון" או "השני"... למרות שראיתי את השאלה שלך בפעם הראשונה ישר עלה לי "ברור שהשני", אבל אז חשבתי על זה וזה לא כזה ברור...
אין מה לעשות- האלבום הראשון גרם לי להתאהב באיה...והיו בו המון שירים שאני עדיין לא יכולה להפסיק לשמוע כמו "שיר אהבה פשוט", "קליפה", "אתה זורם אצלי בדם", "השיר של איתי" וכו'... ואני פשוט אוהבת אותו! למרות שברור שהוא יותר קל כזה ויותר "פופי" כמו שאיה אומרת...אבל בכל זאת
ואחרי שחפרתי על האלבום הראשון... כמה שאהבתי (ואוהבת) את האלבום הראשון...אין על "שפה זרה"
. באמת. הכל בו הרבה יותר בוגר ובשל (כמו שחפרתי לכם כבר אחרי ששמעתי אותו פעם ראשונה
)... ושוב, נצטט את איה: "זה אלבום שהוא כולו אני"...ובאמת רואים שהיא הרבה יותר שלמה פה עם עצמה... ויש פה סגנון הרבה יותר מגוון בשירים...והכל פחות אלקטרוני ויותר "חי", ואני מתה על זה!
וזה פשוט "אלבום מושלם", כדברי מבקר המוזיקה של MSN
. אז אחרי כל החפירה הזאת...אני חוזרת לסקר- האלבום השני

ady18

Well-known member
ועוד שאלה קטנה

איה בסבוב הקודם לקחה מחיר סביר של 7-80 שקלים. עכשיו איה אחרי דיסק שני. האם לדעתכם אם היא תתחיל לקחת 100+ זה מצדיק או שזה יותר מדי? אשמח לשמוע את הדעה שלכם בנושא

pRimaVeriTaVIV

New member
צריך לזכור

שזאת לא איה יושבת וחושבת "הממ... אולי היום אני אגבה 100 ש"ח לדיסק?" יש הרבה גורמים שתלויים בזה, לווא דווקא שקשורים לשלב בקריירה של האומן, לפופולריות וכו'- הרי הדיסקים של שלמה ארצי וריטה לא עולים 150 ש"ח... אני לא חושב שהמחיר יגיע ל100+ שזה באמת מוגזם, עד עכשיו אאל"ט הוא לא הגיע אפילו ל80, ובאופן טבעי מחירים של דיסקים יורדים עם הזמן ולא עולים

האלבום השני, כמובן../images/Emo99.gif

אני חושב שהאלבום הראשון סביר, אהבתי במיוחד את "מילים" ואת הלהיטים - אבל בשורה התחתונה הוא לא נועז ולא מוציא מאיה את האיכויות שלה, ובקיצור: בוסר. באלבום השני היא כבר הלכה על יותר כיוונים (לא הייתי מאמין שהיא תעשה קאנטרי, אבל היא עשתה והתוצאה אחלה) והבעיה של הליריקה הסתמית בולטת פחות. הביצועים טובים, אורי זך עשה הפקות מודרניות ואני לא חושב שהיא הייתה יכולה לעשות אלבום טוב יותר. אני מקווה שהיא תוציא סינגלים מתאימים לרדיו שיעשו את הבאז שעשו הלהיטים הקודמים שלה, כי אם האלבום הזה לא יצליח במכירות אני ארגיש שהקהל הישראלי באמת פיספס אלבום שהוא לא מתחנף, אלבום שהמטרה שלו היא מוסיקה. סורי על החפירה
ואה, אחלה סקר

למעלה