סקר קצר להחיות קצת

PeaceXx

New member
סקר קצר להחיות קצת../images/Emo70.gif

מה השיר הכי אהוב עליך של רג'ינה? מה השיר שהכי חרשת עליו השבוע של רג'ינה? מה השיר האחרון של רג'ינה ששמעת? אם את/ה שומע/ת שיר עכשיו, אז איזה שיר? לסיכום, סקר חופר? יומטוב

S m e l l y Cat

New member
ברוכה הבאה !

מה השיר הכי אהוב עליך של רג'ינה? מה יש הרבה מה השיר שהכי חרשת עליו השבוע של רג'ינה? AB ודאנס אנת'ם מה השיר האחרון של רג'ינה ששמעת? AB ממש עכשיו! אם את/ה שומע/ת שיר עכשיו, אז איזה שיר? נו אבל כתבתי למטה טוב נעביר שיר. Casimir pulaski day של סופיין סטיבנס לסיכום, סקר חופר? לא הוא קצר נחמד לעניין

PeaceXx

New member
הו לא שמתי לב

תודה על ה- "ברוכה הבאה" בואו ונחיה קצת פה!!

PeaceXx

New member
באלי לענות גם P=

מה השיר הכי אהוב עליך של רג'ינה? וואו קשה. נראה לי Fidelity מה השיר שהכי חרשת עליו השבוע של רג'ינה?The Call מה השיר האחרון של רג'ינה ששמעת?Hotel Song אם את/ה שומע/ת שיר עכשיו, אז איזה שיר? כנ"ל ^.^

lifahead

New member
איזה תמונה חמודית..:)

מה השיר הכי אהוב עליך של רג'ינה? כימו לימו מאדאפאקא! מה השיר שהכי חרשת עליו השבוע של רג'ינה? אמממ קונסקוונס אוף סאוונד נראה לי.. מה השיר האחרון של רג'ינה ששמעת?דאט טיים אם את/ה שומע/ת שיר עכשיו, אז איזה שיר? blessed - brett anderson

Mr Bing 17

New member
טוב יאללה סקר יפה.

מה השיר הכי אהוב עליך של רג'ינה? הממ לא יודע אי אפשר לבחור. מה השיר שהכי חרשת עליו השבוע של רג'ינה? דאנס אנת'ם אני חושב. מה השיר האחרון של רג'ינה ששמעת? לא זוכר לכן נעביר עכשיו נראה איזה שיר ישים לי של רג'ינה ראשון. אוקיי יצא אייקינג דה פיופייט אבל לא רוצה אז העברתי ועכשיו יש אקווריוס. אם את/ה שומע/ת שיר עכשיו, אז איזה שיר? ניחוש אחד. לסיכום, סקר חופר? לא ממש לא יפה.

PeaceXx

New member
יאלה יאלה לענוווווווווווווווווווווות!! ../images/Emo163.gif

למעלה