סקר קצרצר...

ורד55

New member
כל הכבוד לכם ילדים...

חשבתישבגילאים שלכם כולם אוהבים לשמוע רק את בריטני ספירס וחברותיה. כיף לראות שנשארו כמה בודדים שאוהבים לשמוע מוזיקה איכותות יישר כוח ( מילדה בת 26

Roy1232

New member
את כל כך טועה...

חוץ מפקאצות אף אחד/אחת לא שומע את הביץ' (ספירס) אנחנו ילדי רוק

Roy1232

New member
קולד זה לא בריט פופ../images/Emo190.gif

זה בריט רוק ברשותך
ורדיוהד זה אלטרנטיבי. וRHCP זה בכלל פאנק פ'אנק. ואלו ה3 להקות שאני יכול לשמוע בזמן האחרון רק אם היה לי כוח להוריד טראביס..

WhiteShadows

New member
נהיה מדויקים:אין כזה סגנון בריט רוק

וקולדפליי גם לא בדיוק בריט פופ.. בריט פופ זאת תקופה בשנות ה-90 שבה קם גל של להקות ברטיות [אואזיס, בלר, פאלפ, הסטון רוזס, סוויד וכו'] אין ממש סגנון מסויים שמאפיין אותם זאת פשוט התקופה...

steelwater

New member
הכוונה

בבריט רוק הוא לרוק שהוא בריטי חח! U2, קולדפליי, לד זלפין, בלר, אואזיס, פינק פלויד, רולינג סטונס, דיוויד בואי ועוד. בשבילי זה להקות מכל סוגי הרוק שיש ושהן הגיעו מבריטניה(אנגליה, אירלנד, סקוטנלד ווילס). יש לנו קומונה ממש מגניבה על בריטק רוק פה בתפוז! ואפשר לדבר שם גם על פאנק בריטי כמו הסקס פיסטולס והקלאש... אתם מוזמנים לבוא. המס, של הקומונה נמצא בחיתמה שלי ושל יונתן ורועי.

סו אי הב הארד../images/Emo11.gif../images/Emo175.gif../images/Emo216.gif

מישו פה מושפע הא? סקאר טישו דאט אי וויש יו סאאווווווווווווווווו לא?
סתם, בכיף, חשבתי שיש לך משהו נגדם.. מה אתה שומע שלהם?

Roy1232

New member
רק נגד השיר הספציפי הזה../images/Emo3.gif

רק את האלבום גרייטסט היטס ואת BTW

steelwater

New member
מה יש לך נגד השיר הזה?

זה שיר ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אותה ח-י-י-ב לקנות את Californiciton כי זה אחד האלבומים הגדולים ביותר בעולם! לא מזמן הגעתי למסקנה שהם הוציאו ממנו המון סינגלים חחח.... צלקת, מסביב לעולם, קליפורניקיישן, הצד השני וטיולי דרכים. 5 סינגלים זה המון. אולי היו עוד אבל לא נראה לי.

steelwater

New member
RHCP

רוק שהוא קצת פאנקי וקצת פ'אנקי חחח! אבל אי אפשר להוריד את הגדרת הרוק מה-RHCP כי הם כאלה רוק!!!!
אה, אני כל-כך אוהבת את ה-RHCP? הם הכניסו אותי לרוק והם פשוט אחת הלהקות הכי גדולות בעולם הרוק ובעולם בכללל. הם פשוט גדולים. נותנים כל-כך הרבה קצב ומויזהק לחיים.

למעלה