סקר קצרצר

juggernaut

New member
סקר קצרצר

באיזה שפה אתם מורידים את הפרקים של נארוטו?... סתם...מעניין אותי עכשיו שיצא גם העיברית מי בוחר להוריד בעיברית

Naruto007

New member
אנגלית

ורק אנגלית. אני פשוט לא אוהב את איך שדברים נשמעים בעברית, ויפנית דיי קשה לי להבין

A K I R A

New member
אתה אמור לתמוך בעברית, לא?

>.< בוגד ולמה לי לפספס את ההיזדמנות להתרווח על הכיסא ולקרוא את הכתוביות ברוגע? הא?! אני חייבת לראות שוב אקסל סגה ולהתרגל לכתוביות המהירות :X זה ממש מכה בבליץ'! ;; הכתוביות טסות!!

lgmtk

New member
אני תומך! אבל את אומרת "כמובן",

ואני שונא שאומרים את זה כי שומדבר לא ברור מאליו ככה >_<" ארג :::::::::XXXXXXX >_< "אתה מאמין באלוהים?" "כמובן" מה כמובן???????. אמא שלך כמובן >_< את מבינה למה אני מתכוון? :\ גם אם לא, לא נורא ^^; וכן באקסל במיוחד בסוף הפרק ;;;;;;;;;;; בבליץ' זה כלום לעומת זה XD ויש כזה דבר, "רווח", תקישי עליו הוא עושה PAUSE

A K I R A

New member
XD

קיי קיי בלי כמובן :} ובסוף הפרקים של אקסל אפילו לא ניסיתי לקרוא את הכתוביות! D: בזבוז אנרגיה וזה מה שאני עושה, לוחצת על רווח אני כל הפרק עם היד על המקש
אבל העצירות האלה במיוחד בבליץ' שוחטות את האווירה
אבל שורדים ^^"

Sunnaiko

New member
אנגלית.

משלוש סיבות: 1. זה נשמע די דפוק בעברית. @@; 2. עד עכשיו הורדתי באנגלית ולהתחיל להוריד בעברית עכשיו קצת יהרוס לי את האוסף. XD 3. אני מעדיפה את התרגום של AnimeOne.

Sunnaiko

New member
אה, יאי! ../images/Emo9.gif

חשבתי שאת כועסת עלי מסיבה לא ידועה. :D *פרנואידית* אוף, כל-כך בא לי לצייר. [/חוסר קשר]

למעלה