סקר קצרצר 1. אתה טיפוס של חורף או של קייץ? 2. אתה מגדיר את עצמך כטיפוס יותר אופטימי או יותר פסימי?
ב בלימילימ New member 25/12/04 #1 סקר קצרצר 1. אתה טיפוס של חורף או של קייץ? 2. אתה מגדיר את עצמך כטיפוס יותר אופטימי או יותר פסימי?
T Too Lost To Be Saved New member 25/12/04 #2 ../images/Emo113.gif 1. אתה טיפוס של חורף או של קייץ? חורף 2. אתה מגדיר את עצמך כטיפוס יותר אופטימי או יותר פסימי? לא זה ולא זה = מציאותי.
../images/Emo113.gif 1. אתה טיפוס של חורף או של קייץ? חורף 2. אתה מגדיר את עצמך כטיפוס יותר אופטימי או יותר פסימי? לא זה ולא זה = מציאותי.
ש שדונת משוגעת New member 25/12/04 #3 תשובות.... 1. אתה טיפוס של חורף או של קייץ? קיץ!!! 2. אתה מגדיר את עצמך כטיפוס יותר אופטימי או יותר פסימי? אופטימיתתת
תשובות.... 1. אתה טיפוס של חורף או של קייץ? קיץ!!! 2. אתה מגדיר את עצמך כטיפוס יותר אופטימי או יותר פסימי? אופטימיתתת
B backstreet girl New member 25/12/04 #5 ../images/Emo26.gif 1. אתה טיפוס של חורף או של קייץ? של אביב. 2. אתה מגדיר את עצמך כטיפוס יותר אופטימי או יותר פסימי? אופטימית.
../images/Emo26.gif 1. אתה טיפוס של חורף או של קייץ? של אביב. 2. אתה מגדיר את עצמך כטיפוס יותר אופטימי או יותר פסימי? אופטימית.
E English Muffin New member 25/12/04 #6 אני אוהבת סקרים קצרים ../images/Emo13.gif . אתה טיפוס של חורף או של קייץ?קייץ 2. אתה מגדיר את עצמך כטיפוס יותר אופטימי או יותר פסימי?תלוי מתי יש לי תקופות בדרך כלל אני מישתדלת להיות טיפוס אופטימי
אני אוהבת סקרים קצרים ../images/Emo13.gif . אתה טיפוס של חורף או של קייץ?קייץ 2. אתה מגדיר את עצמך כטיפוס יותר אופטימי או יותר פסימי?תלוי מתי יש לי תקופות בדרך כלל אני מישתדלת להיות טיפוס אופטימי
L LoOoOoOoOoK New member 25/12/04 #7 ../images/Emo60.gif . אתה טיפוס של חורף או של קייץ? קיץ קיץ קיץ!! 2. אתה מגדיר את עצמך כטיפוס יותר אופטימי או יותר פסימי? פסימי
../images/Emo60.gif . אתה טיפוס של חורף או של קייץ? קיץ קיץ קיץ!! 2. אתה מגדיר את עצמך כטיפוס יותר אופטימי או יותר פסימי? פסימי
א איךעושיםרווח New member 25/12/04 #8 ../images/Emo121.gif אתה טיפוס של חורף או של קייץ? קיץ. אתה מגדיר את עצמך כטיפוס יותר אופטימי או יותר פסימי? באמצע, אולי טיפה יותר אופטימית.
../images/Emo121.gif אתה טיפוס של חורף או של קייץ? קיץ. אתה מגדיר את עצמך כטיפוס יותר אופטימי או יותר פסימי? באמצע, אולי טיפה יותר אופטימית.
N nettus New member 26/12/04 #12 עונה 1. אתה טיפוס של חורף או של קייץ?אביב, בעעעעע חורף קר לי מידי, בעעעעעעקיץ חם מידי 2. אתה מגדיר את עצמך כטיפוס יותר אופטימי או יותר פסימי?אופטימי
עונה 1. אתה טיפוס של חורף או של קייץ?אביב, בעעעעע חורף קר לי מידי, בעעעעעעקיץ חם מידי 2. אתה מגדיר את עצמך כטיפוס יותר אופטימי או יותר פסימי?אופטימי
E Eden McFadden New member 28/12/04 #14 ../images/Emo20.gifאניייייייי 1. אתה טיפוס של חורף או של קייץ? קיץ 2. אתה מגדיר את עצמך כטיפוס יותר אופטימי או יותר פסימי? יותר אופטימי
../images/Emo20.gifאניייייייי 1. אתה טיפוס של חורף או של קייץ? קיץ 2. אתה מגדיר את עצמך כטיפוס יותר אופטימי או יותר פסימי? יותר אופטימי
Y YoUr AnGeL gIrL New member 7/1/05 #15 ../images/Emo3.gif 1. אתה טיפוס של חורף או של קיץ? ממ.. לא יודעת, אבל עכשיו אני רוצה קיץ :< 2. אתה מגדיר את עצמך כטיפוס יותר אופטימי או יותר פסימי? פסימי..
../images/Emo3.gif 1. אתה טיפוס של חורף או של קיץ? ממ.. לא יודעת, אבל עכשיו אני רוצה קיץ :< 2. אתה מגדיר את עצמך כטיפוס יותר אופטימי או יותר פסימי? פסימי..