סקר קצרצר...

no one0

New member
סקר קצרצר...

טוב, אתם מכירים את זה שאנשים אומרים תמיד "אלו השנים הכי יפות של החיים שלך" כשהם מתכוונים בערך לגיל הזה של התיכון וכו'.. והנה אנחנו כמעט מסיימים את התיכון (תודה לאל, טפו טפו טפו, בלי עין הרע, שהחיינו והגענו לזמן הזה, כן יהיה רצון, אמן סלה - 12 שנים בבי"ס דתי... רואים שלמדתי משהו....), ורציתי לדעת אם אנשים באמת מרגישים ככה?? שאלו השנים הכי יפות של חייהם???? אישית... אם אלו אמורות להיות השנים הכי יפות של חיי... אין לי הרבה מה לצפות המהחיים שלי.... קיצור,מה דעתכם???????. שיהיה לכם יום נהדר!!!!!!!!

אלה הם היו שנים יפות,

הם לא רעות, לימודים זה לא הכל אצלי (ויש לי ציונים) ויצא לי לבלות הרבה בשנים האלה. אבל בכללי להגיד השנים היפות של החיים, לא ניראה לי...נקווה שיהיו לי חיים יפים עוד יותר

אלה באמת השנים הכי יפות..

הלוואי וכל החיים שלי יהיו כאלה... להיות כל היום עם החבר'ה, לצאת לבלות, לעשות שטויות בלי דאגות ובלי כלום.. מה יותר טוב מזה??? כפי שרשמתי בשרשור של הפחד אחרי הלימודים זה בדיוק ככה. אחר כך יש לך את הצבא, את החיים האמיתיים, אתה מתבגר, נופלת עלייך יותר אחריות, יותר לחץ.. מי צריך את זה?

flika

New member
הנה דעתי!

אומרים שזו התקופה הכי יפה מפני שממנה זוכרים את הדברים הטובים בעיקר ולא בהכרח כי היא הטובה ביותר... אני אישית נהנתי גם בילדות וגם מהגיל הזה אני נהנת... אני מקווה שאני אמשיך להנות עוד יותר כל החיים !

Katy Cat

New member
גם אני חושבת על זה הרבה...

והאמת, אני לא יודעת. כן, אם נוריד את כל הבאסה שבלימודים התקופה הזו ממש טובה.. אבל אני לא יודעת אם זו התקופה הכי טובה.. הייתי מעדיפה להיות אחרי תיכון עכשיו, אז אני לא יודעת על מה זה מעיד..

AfroditA18

New member
כולנו הרי יודעים...... שהתקופה הכי

טובה מאחורינו הרי הכי כיף זה להיות ילד בגיל ינקות עד כיתה ו אלה השנים הכי יפות אח"כ מתחילים כבר כל הבלאגנים בחיים מגיל בת מצוה התחלתי לחוש אחריות ולחץ עצומים בואנה אנשים כמה זמן פנוי היה לי פעם כדי לעשות דברים שאני באמת אוהבת אח"כ החיים כופים עלינו מה לעשות לרדוף אחרי כסף, לחפש חתן, להביא ילדים, להיות מבוגרים, לקחת אחראיות ואם אני מרגישה שאת הבגרות שלי עוד לא קבלתי בחיים? ואם לא בא לי להתגייס ולקבל פקודות מאיזה אפס? ואם לא בא לי ללכת ללמוד כל החיים שלי? ואם לא בא לי לעבוד כמו חמורה אח"כ? ואם לא בא לי להתחתן בגיל 30? ואם לא בא לי להביא ילדים אחרי החתונה? למה אנשים אנחנו צריכים להיות כאלה בנאליים???? תשברו את הקרח ! לימודים זה חרא של דבר, אין כיף בלקום מוקדם בבוקר וללכת ללמוד זה חרא ומבחנים ב-יב כל שני וחמישי תכלס לא היתה לי שבת אחת נטולת למידה למבחנים השנה זה סאקס!

../images/Emo15.gifאין תשובה חד משמעית...

כל אחד מתחבר לתקופה שונה בחיים שלו... אני דווקא אומרת על התקופה של הצבא " השנים הכי יפות..." כי לפי דעתי הצבא חוויה ענקית- מי שלא עשה צבא לא יוכל להבין...

למעלה