סקר קצרצר :
נוסע היום באוטו ושומע ברדיו שחלק הניכר משימוש באינטירנט הוקדש בעצם לנושאים פורנוגרפיים - כנראה כוונה להורדת סרטים כחולים, צ'טים, פורומים וכו'. הטענה כזו אני שומע כבר לא פעם ראשונה.
אני רוצה לבדוק פה עד כמה הטענה הזו נכונה, לכן תענו בבקשה למספר שאלות (או חלק משאלות לפי בחירתכם) בנושא (לא צריך לשקר - פשוט אל תענו אם לא רוצים):
1) האם אתם רואים/מסתכלים/שומעים קונטנט פורנוגרפי/אירוטי באינטרנט?
2) מה סוג הקונטנט ?
3) שאלה הכי חשובה - איך אתם מתייחסים לאנשים שמצריכים דברים כאלו דרך אינטרנט? (תגידו באופן כללי)? אם מתייחסים לא טוב אז למה?
אני אענה כמובן ראשון:
1) כן
2) סרטים, לפעמים תמונות (דברים קלאסיים, לא סאדו-מאזו או משהו כזה
3) זה סדר גמור -לדעתי זה טבעי לגמרי הרי מיליוני דברים עשו זה לפני ויעשו אחריי, לא רואה בזה שום דבר רע או מוזר.
( אבל אני לא אוכל לקבל קונטנט פדופילי או דברים מסוג זה ).
תודה.
אל תתביישו להגיד "כן" בשאלה (1)
נוסע היום באוטו ושומע ברדיו שחלק הניכר משימוש באינטירנט הוקדש בעצם לנושאים פורנוגרפיים - כנראה כוונה להורדת סרטים כחולים, צ'טים, פורומים וכו'. הטענה כזו אני שומע כבר לא פעם ראשונה.
אני רוצה לבדוק פה עד כמה הטענה הזו נכונה, לכן תענו בבקשה למספר שאלות (או חלק משאלות לפי בחירתכם) בנושא (לא צריך לשקר - פשוט אל תענו אם לא רוצים):
1) האם אתם רואים/מסתכלים/שומעים קונטנט פורנוגרפי/אירוטי באינטרנט?
2) מה סוג הקונטנט ?
3) שאלה הכי חשובה - איך אתם מתייחסים לאנשים שמצריכים דברים כאלו דרך אינטרנט? (תגידו באופן כללי)? אם מתייחסים לא טוב אז למה?
אני אענה כמובן ראשון:
1) כן
2) סרטים, לפעמים תמונות (דברים קלאסיים, לא סאדו-מאזו או משהו כזה
3) זה סדר גמור -לדעתי זה טבעי לגמרי הרי מיליוני דברים עשו זה לפני ויעשו אחריי, לא רואה בזה שום דבר רע או מוזר.
( אבל אני לא אוכל לקבל קונטנט פדופילי או דברים מסוג זה ).
תודה.
אל תתביישו להגיד "כן" בשאלה (1)