סקר קצרצר TAOLG VS. BGK ולמי שלא הבין The Art of Letting Go נגד Betcha Gon' Know (The Prologue)
P Petals New member 15/11/13 #1 סקר קצרצר TAOLG VS. BGK ולמי שלא הבין The Art of Letting Go נגד Betcha Gon' Know (The Prologue)
T TheRemix New member 15/11/13 #2 The Art Of Letting Go האמת זה הסינגל הראשון שחיכיתי לו בתור מעריץ והיא לגמרי לא איזבה אותי,הוא מדהים! BGK אחלה של שיר,בין החזקים באלבום הדיי-מעפן האחרון אבל זה עדיין לא כמו TAOLG
The Art Of Letting Go האמת זה הסינגל הראשון שחיכיתי לו בתור מעריץ והיא לגמרי לא איזבה אותי,הוא מדהים! BGK אחלה של שיר,בין החזקים באלבום הדיי-מעפן האחרון אבל זה עדיין לא כמו TAOLG
ק קוֹבּ New member 15/11/13 #4 בארורררררררררר שBetcha gon know !!!!!!!!!!!!! ואני דווקא מאוד אוהב את the art of letting go עד כה.
P Petals New member 16/11/13 #6 שאני חושב על זה גם CTTA מזכיר את הקו המוזיקלי פרט למילים והנושא. נראה לי אני אלך עם BETCHA?
A a 90s Noah New member 16/11/13 #7 ברור ש"מתערבת שת'תדע" החדש חמוד, חינני, מרענן ונעים. אבל Betcha שנון, קולח ומגניב כל שמיעה מחדש.
V venustudent New member 25/11/13 #8 The Art of Letting Go אף פעם לא הבנתי את ההתלהבות מ- Betcha Gon' Know