סקר קליל(י)

לורן29

New member
סקר קליל(י)

שיער פנים (על גברים כמובן!) כן או לא? וזיפים? מה עם זיפים? כי זיפים קצרים לדעתי זה סופר סקסי, אבל מעבר לזה עושה לי פריחה בכל הגוף (כל אימת שבי הוא נוגע) יאללה סקר קליל לשעת צהריים אין יותר מדי מה לחשוב בו איך אני דואגת לכם?

נצנצ

New member
גרררררררר

זיפים.. יאמי איזה סקסי..... אני חולה על זיפים במיוחד כשזה מגיע עם בן זוגי שיש לו זקן צרפתי וקרחת

dgrwkl1

New member
לגביי קרחת......נצנצ

יש היום כ"כ הרבה טיפולים לנשירת שיער (בעיקר לגברים) שאני לא כ"כ מבין למה מתעקשים להישאר קירחים. אין יותר יפה ועוצמתי מלהיות עם שיער על הראש. אבל גם אני בדיעה שאם כבר את מקריח...לעשות קרחת. אבל לדעתי,הילדים של היום (בעוד 20 שנה נגיד) כבר יהיו הרבה יותר מודעים לעניין וכל עניין הקרחות ייעלמו לגמריי מהעולם. אני מתכוון כמובן לקרחות שעושים כי יש נשירה,שיער דליל וכו'. ואני כבר יודע מה תהיה התגובה שלך נצנצ "אבל אני מתה על חבר שלי עם הקרחת שלו". אז בסדר---תהני

נצנצ

New member
נכון../images/Emo163.gif

קרחת זה הכי הכי הכי הכי סקסי שיש!!!!!! ובגלל זה החבר שלי עם קרחת... בגלל שהוא יודע שזה מדליק אותי <בן היתר>. אוףףףףףףףףף תתבגר!!!!!!.... אין יותר יפה ועוצמתי מלהיות עם שיער על הראש"------ לדעתך------- ולדעתי אין יותר סקסי מקרחת!!!!!!

dgrwkl1

New member
אין תשובה ברור בעניין

ישנם כאלה שזה יתאים להם ויש כאלה שייראו (אפילו) עם זיפים כמו "חמאס". אז זה נורא תלוי.

חלק חלק...

אין כמו חלק. זה מאפשר לי למצוץ וללקק בלי לשרוט, לגלגל את הפטמה על השפתיים וגם על הלחיים
וכשיורדים, שם האזור רגיש למגע לא להכאיב אלה להנעים...(למי בא נעים לי עכשיו
)

../images/Emo45.gif חד וחלק ! למראה הזיפים תורמים,

אבל במגע זה מתכון בדוד לשפשפת! ממש ממש לא נעים. ואם זה כבר זקן- אז שישתמש בקונדישיונר טוב... :) עדיפות לחלק לגמרי!!!

איתך. אכן מראה סקסי

אבל בהתנשקויות זה ממש תחושה של שיוף עור הלחיים והסנטר. אמנם פּילינג תמיד מומלץ אבל יש שיטות יותר נעימות.

holgersen

New member
אני בדרך כלל מגולח למשעי,

לעיתים אני מגדל זיפים של יום יומיים לא יותר. אפשר גם להשתעשע עם זה. את שוכבת על הגב ואני מרפרף ריפרוף זיפי על העורף,במורד הגב,מותן... מדגדג!
ולסיום, אני בלוק הזיפי.

triki

New member
נילס...../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif

יופי של מממ...שפתיים... ולוק זיפי....
ובהמשך לשאלה: מגולח עם אפטר שייב...
שווה...
אבל יש גם כאלה שהלוק הזיפי פשוט עושה להם טוב!!! למרות שזה עושה פחות טוב לעור הפנים שלי... יומיים אחרי התנשקות עם בעל זיפים.. הסנטר שלי..והשפתיים סובלים משפשפת לא נעימה...
מה לעשות ילדה עדינה...

למעלה