סקר קליל ומשעשע

AeroTom

New member
סקר קליל ומשעשע

ממזמן לא שמנו איזה משהו כזה. דיברנו על העטיפה היפה מאוד של בובו אז בואו נראה מהן חמשת העטיפות האהובות עלינו מהדיסקוגרפיה המלאה... העטיפות האהובות עלי: (ללא סדר מסויים) 1.Honkin' on bobo (המפוחית עם השפתון והסמל של הלהקה...פשוט עטיפת אירו סמלית) 2.Young lust: The aerosmith anthology (עוד עטיפת אירו טיפוסית.הגב של הבחורה עם הקעקוע של הלהקה פשוט נהדר לפי דעתי) 3.Little south of sanity (לא יודע למה אבל אני מאוד אוהב את העטיפה.מאוד ציורי ונחמד ואפשר לראות ש-פיל הוא מעריץ אירו אמיתי...) 4.Nine lives ׁ(פה בעצם יצאו 2 עטיפות בגלל שאת הראשונה גנזו.אני מדבר על השניה ולפי דעתי היא גם יותר יפה.למה? לא יודע...זה אומנותי כזה...) 5.Pandora's box (נכון שאין פה איזה ציור או תמונה מיוחדים אבל אני פשוט מאוד אוהב את השילוב צבעים שם בפנדורה ואני יכול להתבונן על זה שעות כמו שבאמת עשיתי בזמנו שקיבלתי אותה...)

Sky Player

New member
נחמד

חוף מימה שכתבת אני גם חושב שצריך להזכיר את העטיפה של 'גאג'

Aerogirl

New member
והנה שלי....

1. Honkin' on Bobo 2. rocks 3. Nine lives 4. Get your wings 5. Night in the ruts

SaintJohn

New member
My Favorites

Again I have this old stinkin' Hebrew problem and I hate to write here in English, but I couldn't resist this cute survey! 1. Honkin' On MF Bobo 2. Get A MF Grip 3. Pump 4. A Little South Of MF Sanity 5. Rocks

AeroTom

New member
בחירות יפות...

פאמפ ורוקס באמת גם אהובים עלי אבל לא נכנסו לחמישיה. וגם-GAG כמובן שזה עוד תמונה נהדרת עם הסמל של אירו...

בינג

New member
It's my turn

לא, לי אין בעיה עם העיברית
אין לי עוד את הונקין, אז אני לא יוכל להכניס אותו לרשימה, אבל הנה שלי: 1.Nine Lives - החוברת גם נחשבה בעטיפה זו!!(העטיפה המחודשת) 2.GAG - "פרה גרופית" האין זה גאוני? 3.PUMP - בלי קשר: הפוסטר שמקבלים כזה גדול! (חבל שאי אפשר להשתמש בו) 4.Night In The Ruts 5.Pandora's Box - אין לי את האוסף, אבל ראיתי את של נלה, והוא היה מושקע! גם העטיפה של Aerosmith יפה, בגלל השמים, אבל חסר שם משהו

למעלה