סקר קטנטן..!

סקר קטנטן..!

מה אתם יותר מעדיפי ואוהבים? טלנובלה "אמיתית" כאילו עם כל הדרמות והבגידות והאהבות וזה...(כמו:משחק החיים,מיכאלה,לחיי האהבה...) או טלנובלה שהיא יותר בקטע של הומור ויותר נחמד כזה... ? (כמו:האלופה,טב"ע..) תפרטו למה... ותכתבו איזה טלנובלה הכי אהבתם עד עכשיו... ! תשובה שלי! טלנובלה "אמיתית" כי זה יותר מעניין ומותח ויש עניין בעלילה ויותר מיסתוריות ודרמות כאלו..ועם כמה שזה קיטצ'י זה הכי יפה! --משחק החיים שולט--

shira1993

New member
אני הכי אוהבת...

שילוב של שתי האופציות כלומר בטלנובלה בע"מ עם כל ההומור היה גם בגידות, דרמות ואהבות. יותר כיף ליראות משהו שמצחיק אותך ותוך כדי זה גם משאיר אותך במטח עם ציפיות מאשר משהו כמו "היפים והאמיצים" שזה האבא של הסבא בגד באישתו עם הסבתא של האחות של הדודה...

בכריתוש

New member
אני יותר אוהבת..

טלנובלה אמיתית.. זה יותר מותח וזה בעצם מה שבאמת יש בחיים.. (כמובן שלא הכל) אבל אני אישית יותר התחברתי לכאלה טלנולבות..
משחק החיים

אממ.. שאלה קשה ../images/Emo4.gif

כי אני תמיד מעדיף מציאות על הכל - אבל אסור לשכוח שגם הטלנובלות ה"אמתיות" היו קצת מוזרות, כי היו בהם קטעים מאוד לא הגיוניים מבחינת היגיון - כמו תזמון, "הפי אנד" וכו'... אבל גם טלנובלה מלאת הומור זה לא שיא ההיגיון, ככה שאי אפשר להחליט. מה לעשות שסדרה מציאותית שבאמת מראים בה מה קורה בחיים האמיתיים לא יכולה למכור... ולכן הבחירה שלי היא טלנובלות כמו טב"ע, [אבל בהפרש נורא קטן]. חוץ מזה, לדעתי האלופה וטב"ע לא כ"כ דומות.

danit1234

New member
לא הבנתי מה הקטע בטלנובלה אמיתית

כאילו כל הטלנובלות עד עכשיו לא רק של HOT3 כאילו של דרסט היו עם בגידות אהבות דרמות וכו' ופשוט באלופה ובטב"ע שלבו קצת הומור אממ אז לא נראה לי שזה שונה בז'אנר מבחינתי זה אותו דבר ועדיף כמובן לשלב גם הומור..

l u l i 3

New member
אני הכי אוהבת ../images/Emo41.gif

טלנובלה "אמיתית" כמו משחק החיים... למרות שהייתי מעדיפה שיהיו רק דמויות מצחיקות, ולא שהכל יהיה מצחיק כמו באלופה ובטב"ע..
--משחק החיים שולט--

נושבו

New member
אני לא אוהבת ר-ק דרמה או ר-ק הומור.

צריך שילוב של שתיהן... וזה מה שיש בעצם בכל טלנובלה שהיתה עד עכשיו.. כי צריך גם הומור שיבדר מדי פעם ויוסיף כיף וצחוק לטלנובלה וגם דרמה ומתח שישאיר את הצופה סקרן לדעת מה יהיה בפרקים הבאים וכמובן יעניין... והטלנובלה שהכי אהבתי?? משחק החיים כמובן

mikmikonet

New member
טלנובלה עם הומור../images/Emo127.gif.

בסגנון של האלופה וטב"ע- יותר התחברתי. אבל- "משחק החיים" הייתה מדהימה, טלנובלה שממש ממש אהבתי בוא נגיד שאני אוהבת שילוב של טלנובלה כמו משחק החיים, והומור של טב"ע- כי בעצם גם בטב"ע היו סיפורי טלנובלה אמיתית- בגידות, מוות, אהבות...
חפרתי.

שריוש2

New member
אני מעדיפה אמיתית..

אני מעדיפה אמיתית כי הדרמות והבגידות זה מותח ומעניין.. וגם זה נראה ממש אמיתי.. הטהכי אהבתי עד עכשיו את משחק החיים כי העלילה שלה היתה מאוד מותחת ומעניינת, היא הטלנובלה שהכי ריגשה אותי, ולרגע הרגשתי שזה ממש אמיתי. שזאת המציאות וזו לא טלנובלה.. היא היתה הטלנובלה הכי מדיהמה שראיתי!!

../images/Emo90.gifאני חושבת שאני אוהבת יותר..

טנלובלות "אמיתיות", יש בהן הרבה יותר מתח (דרך אגב המועדפת עלי זאת מיכאלה עד עכשיו).

למעלה