סקר קטנטן

RIDER2000

New member
סקר קטנטן

מצטער על השאלה המגעילה, הייתם נותנים לגבר למצוץ לכם??

hurm

New member
../images/Emo6.gif זה מזכיר לי סיפור

אחד החברים שלי (יותר חבר של חבר בעצם) הוא ממש משוגע באופן כללי ותמיד מוכן לנסות כל דבר (בלי קשר לסקס, אבל גם בסקס) יום אחד הוא פוגש איזה אחד שמציע לו ללכת יחד איתו לדירה, הרעיון היה שהם ירדו אחד לשני, בתורות. אני לא יודע אם זה היה מובן לו כשהוא הסכים ללכת או לא אבל בכל אופן, הוא הסכים. אז הבחור השני ירד לו קודם ואז כשהגיע התור שלו הוא פשוט לא הסכים ואמר שזה "מגעיל"...
והוא הלך משם...
והשאיר את הבחור השני עם הזין ביד...
זה רק אחד מהרבה סיפורים שיש לאיש הזה...

לעולם אל תאמר לא

המחשבה הראשונית על כך מעוררת רתיעה...אבל אני מכיר לפחות בחורה אחת שאם היו נותנים לי לבחור בינה לבין גבר שימצוץ לי אני לא בטוח שהייתי בוחר בה. קראתי פעם באוטוביוגרפיה של זונת צמרת מפורסמת (קסאווירה הולנדר) איך היה לה לקוח שנתן לה לעשות בו כיד הדמיון הטובה. אז היא קשרה את עיניו וביצעה בגופו כל מיני עינוגים, ובין השאר תיאמה עם ידיד כושי, סליחה אפרו-אמריקאי שלה שיגיע וישגל את אחוריו של אותו לקוח. לפי מיטב זכרוני אותו לקוח לא העלה על דעתו שמה שחדר לישבנו היה איבר אמיתי ועוד של אפרו-אמריקאי, וכנראה שחוסר ידיעה זה סייע לו להפיק הנאה מהסיטואציה. אז...לעולם אל תאמר לא !!!

סלח לי,אבל עם כל הרצון הטוב...

ויש הרבה הרבה רצון טוב, לזין של כושי, סליחה אפרו אמריקני (איך שקוראים לו משנה את תחושת החדירה? hmm, i wonder), אני כן אומר לא. but hey, that's me * * קמתי קצת חולה היום- נראה לי שיש לי "מיכלאמדורסקיה"- big time

אל תהיה גזען

גם אני באופן מודע הייתי אומר לא...צועק אפילו. אבל הקטע היה שההוא לא ידע מה היא מכניסה לו...מבחינתו הוא היה עם אישה שהעניקה לו עינוג אנאלי עילאי...

למעלה