סקר קטנטן

סאני 18

New member
סקר קטנטן

כאשר קולגה מהעבודה מתחתן\מתחתנת והחלטתם לבוא לחתונה מביאים כסף או מתנה? ואם כסף, כמה בד"כ נותנים? אני מעלה את זה כי שבוע הבא יש לידידה מהעבודה חתונה שהחלטתי להשתתף בה ושבוע וחצי לאחר מכן יש עוד חתונה גם למישהו מהעבודה שאני הולכת ואין לי מושג כמה לתת ( זה לא משנה ששניהם דתיים נכון? ) אשמח לשמוע כמה הייתם נותנים(או מביאים במקום)

לדעתי זה כמו עם חברה רגילה

אני הייתי מביאה כמה שהייתי מביאה לחתונה של כל חברה, וזה תלוי בעיקר במקום בו הם מתחתנים ומה עומק הקשר. אפשר במקום להביא כסף להתאגד כמה חברים מהעבודה - אם אתם מספיק, ולקנות ביחד מתנה שווה במיוחד (אפשר להתייעץ עם ההורים שלהם או עם האחים). אבל עדיין יש לי תחושה שהם יעדיפו לקבל כסף...

תראו מי חזרה ../images/Emo24.gif

בדיוק אתמול חשבתי עלייך... תהיתי מתי יגמרו לך המבחנים ומתי תסיימי לנתח איברים פנימיים ותשובי אלינו...

Benjamin Turner

New member
אני?! בדיוק נכנסתי לתקופת מועדי ב'

פשוט התחברתי לכבלים, כך שיש לי פחות זמן להיות בפורומים (ופחות חשק להיות בפורומים מסויימים, לא זה חסה וכרפס אלא האחר המשותף שלנו).

הממ...

האמת שבד"כ או שאוספים כסף וקונים מכולם או נותנים את הכסף עצמו. או שנותנת סכום סמלי של 200-250 כי בד"כ באה לבד <מה לעשות- אין בן זוג>.

סאני 18

New member
תודה לכל מי שהגיב

בסופו של דבר נתתי 200 ש"ח לאחר שבררתי כמה הרוב מביאים מהמוקד שזה יפה בשביל מי שבא לבד. היתה חתונה נחמדה ד"א.

למעלה