סקר קטנטן:)

האחמית

New member
סקר קטנטן:)

רעש אהוב? רעש שנוא? עם איזה זמר\ת\להקה הייתם להיות באי בודד? מה השיר הישראלי שאתם הכי אוהבים? מה השיר הישראלי שאתם הכי שונאים? נמנמ, עוד שאלון מפגר הגיע לסיומו^_^

יאיי..=]|ג'ירפה|../images/Emo181.gif

רעש אהוב-מוזיקה
רעש שנוא-נמ..אני אוהבת רעש
זמר\ת\להקה שהייתי רוצה להיות איתם באי בודד-נאמ,יש כמה.גלעד שגב, הדורבנים,נאמ,והשוטים.
שיר ישראלי אהוב-שאלה קשה..=\
שיר ישראלי שנוא-כל שיר של רוני

רייצל87

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo180.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo179.gif

רעש אהוב? שקט (זה נחשב לרעש??) טוב אז מוזיקה.. רעש שנוא? כול רעש שהו חזר ורועש מדי עם איזה זמר\ת\להקה הייתם להיות באי בודד? אממממ שוטי הנבואה , הדג נחש, לניקין פארק, סאפרידו (יש עוד מלא).... מה השיר הישראלי שאתם הכי אוהבים? תותים של טיפקס, מגיל אפס אני שומעת אותו.. מה השיר הישראלי שאתם הכי שונאים? כול שירי הדיקאון למינהם..

shiroosh999

New member
אמממ...

רעש אהוב? רעש של שניצלים/צ'יפס מתפוצצים בשמן עמוק... רעש שנוא? ילדים קטנים שצורחחים, במיוחד אם אחוטתי בניהם.... עם איזה זמר\ת\להקה הייתם להיות באי בודד? גלעד שגב!
מה השיר הישראלי שאתם הכי אוהבים? אהוב יקר/זה כל הקסם מה השיר הישראלי שאתם הכי שונאים? לא שונאת שירים ישראלים

MikeY fReAk

New member
הממ:|../images/Emo79.gif

רעש אהוב? הקול של יאהו מסנג'ר רעש שנוא? הקול של האייסיקיו עם איזה זמר\ת\להקה הייתם להיות באי בודד? הייתם להיות?:| הממ, משינה..
מה השיר הישראלי שאתם הכי אוהבים? יש הרבההההההה....!!! מה השיר הישראלי שאתם הכי שונאים? כל המזרחית/ראפ

Cold As Death

New member
ME../images/Emo103.gif|כתומ|

רעש אהוב?של מאוורר...חם לי בטירוף רעש שנוא?של מכונת כביסה, של נעליי עץ פאקצטיים, שלך פקצות בכלליות. עם איזה זמר\ת\להקה הייתם להיות באי בודד?הייתי מעדיפה מישהו נחמד, אז את סטלה מאריס. מה השיר הישראלי שאתם הכי אוהבים?משתנה כל הזמן, עכשיו זה עידן האלוהים-היהודים. מה השיר הישראלי שאתם הכי שונאים?"איזה תשובה מלאה יש לאהבה שלי ושלך" בלע...תשובה מלאה או איך שלא קוראים לו

תאמיני לי|ג'ירפה|../images/Emo181.gif

שאת לא רוצה להתרגל אלינו.. את נכנסת לפורום הזה רק כי הכריחו אותך. אפ אחד לא רוצה להכנס לפורום הזה,אם נודה באמת. נמ..אני רוני..יש כאלה שאומרים שאני כמו איה.אבל אני לא.

flowers girl

New member
../images/Emo135.gif

רעש אהוב? עקבים על פרקט (או עקבים בכלליות) רעש שנוא? הרעש החזק של האוטובוסים/אופנועים ברחוב שקט עם איזה זמר\ת\להקה הייתם להיות באי בודד? DoN't ThInK i'M a LeSbIaN oR sOmEtHiNg... אבל כריסטינה אגילרה
היינו הופכות להיות חברות הכי הכי הכי טובות
מה השיר הישראלי שאתם הכי אוהבים? יש בליבי כינור/מאיה בוסקילה ו-הלב/מאיה בוסקילה
מה השיר הישראלי שאתם הכי שונאים? כולםםםםםםםםםםםםםם
כל המזרחית

flowers girl

New member
אממ..

אני לא אוהבת את מאיה בוסקילה כזמרת בכלליות, אני אוהבת 2 שירים שלה במיוחד, אבל כמה שירים שלה בעיקרון. השירים המסויימים האלה הם לא מזרחית. ובגלל זה אני לא מעריצה של מאיה.. כי רוב השירים שלה הם מזרחיים..
(באאאסה
)

Loppy

New member
נועה, סלחי לי, אבל אני חייב לשאול..

פעם היית חולה על כריסטינה, אחר אמרת לי שאת לא סובלת אותה ושאת מתה על בריטני ואת מנהלת את פורום כריסטינה אגילרה רק כי מכריחים אותך, ועכשיו את אומרת שהיית רוצה להיות באי בודד עם כריסטינה ואת שוב משתתפת בפורום. אז בואי נחשוב ביחד... את לא חושבת שיש לך פיצול אישיות חמור???

flowers girl

New member
תראי, הוא מחסיר פרטים..

אף פעם לא שנאתי את כריסטינה, אבל הייתה תקופה שלא כ"כ הערכתי אותה.

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif עונהההה ../images/Emo36.gif

רעש אהוב- בארורר כשפותחים פחית וזה עושה כזה טקקחקחחקח רעש שנוא של אופנועים וטרקטורונים ושאר כלי תחבורה מציקים לאי בודד הייתי לוקחת את הזולה ממברס, במיוחד את הבלונדי גרר שיר ישראלי אהוב: שירים של הזולה ממברס והאחיות פיק שיר שנוא- הכללללללללל של רוני סופרסטאר

למעלה