סקר קטנטן

vegeta2

New member
סקר קטנטן

מה לדעתכם הדיבוב הכי מוצלח ? הדיבוב היפני הדיבוב האמריקאי הדיבוב הישראלי הדיבוב הצרפתי הדיבוב הלטיני

sakuragirl

New member
~מהנהנת~ בהחלט היפני

דבר ראשון הקולות שלהם שם מהממים ונותנים להם את זהותם האמיתית לא כמו בשפות אחרות שהמדובבים לא השקיעו במקור כל כך..... (יש לווג'י קול כזה פרר שם ולגוקו כזה קול מיצי שם ^_^) האממ....זה לא מצונזר....דבר חשוב להזכירו...מה עוד...זהו נראה לי.....כל דבר טוב ביותר בשפת המקור שלו.

Weird Eyal

New member
היפני

הקולות שם פשוט מתאימות לדמויות פיקס בכלל זה גם נשמע יותר טוב

Brolly

New member
LOL, אני משלם לך במקום 100 שקל אם

תמצא דיבוב לטיני לדרגון בול זי XD LOL LMAO הדיבוב היפני לוקח הוא הדיבוב הכי טוב

URNFS

New member
כולכם אומרים "יפני יפני"

אבל כמה מכם אשכרה טרחו למצוא את הגרסא היפנית ואשכרה ראו את הסדרה בשפה הזאת? כמעט אף אחד...אתם מעדיפים לחלל את עצמכם ולצפות באנגלית רק כי אין לכם כוח לחפש! בושו לכם,גויים!

Piccolo

New member
אם הם לא צפו

ביפנית בכלל אז איך הם היו יכולים לבחור? דרך אגב, גם בצרפתית הדיבוב לא רע. כמובן שאין כמו היפנית אבל.

URNFS

New member
פשוט

הם אומרים "יפני" כי מצפים מהם לומר את זה וכי זה יעני הופך אותך לצופה אנימה "אמיתי"..אני רק מנחש פה,כמובן...אבל הרוב אומרים שהןם אוהבים את היפני ,אבל צפו באנגלית.אני לא מדבר על פרק אחד או 2,אלא כעל כל הסדרה.תשקיעו קצת למצוא את הפרקים ביפנית,זה שווה את זה ~_^.אם אתה אוהבים את היפני,תראו את זה ביפנית,וזהו.הרבה גם חושבים שרק כי ראו GT ביפנית אז זה כאילו ראו Z ביפנית (בכלל בGT כולם נמשעים חרא ביפנית,זה אולי הVA היפני הכי גרוע ששמעתי באנימה...שלא לדבר על האנגלית).

Weird Eyal

New member
לא יודע מה איתך אבל

את כל DBZ וDBGT ראיתי ביפנית ונהנתי מאוד את DBZ ראיתי גם באנגלית וגם בצרפתית בנוסף ולדעתי אם לא יפנית אז צרפתית מה שבטוח בעברית זה יצא נוראי אגב ידעתם שפיקולו בצרפתית נקרא פטיט קר שזה אומר לב קטן...

ashkeloni

New member
תראה

אולי ראיתי את כל הסידרה באנגלית אבל ראיתי גם המון המון פרקים ביפנית, ואני אוהב את שתי הגירסאות, אבל את היפנית יותר

OFIRB9

New member
יפנית-אבל

אני מסכימה רק ללירון לב לדובב את טראנקס!

bebi vegeta1

New member
יפני מלבד 3 פרקים שבאנג' היו הרבה י

ותר יפים והם bow 2 the prince הפרק שסל אומר לטראנקס שהוא אהבל ולפחות בג'יטה קלט שסופר(דמות) זה צורה דפוקה.. והפרק שבו בג'יטה מתאבד מלבד אלה היפנית הרבה יותר טוב במיוחד בסאייה-ג'ן סאגה

Matrix man

New member
מישהו פה בכלל יודע יפנית?

איך אתם יכולים להחליט שהדיבוב טוב אם בכלל אתם לא מבינים את מה שהם אומרים?!

למעלה