סקר קטנטן.....

מתנדב

New member
סקר קטנטן.....

מה לא הייתם רוצים להיתקל במהלך המשמרת, הייתי רוצה לשמוע רעיונות ממכם... אני למשל לא הייתי רוצה להיתקל עם חשוד בחקירות, כי זה סתם משעמם לשבת שעות ולשמור על החשוד עד שהוא נחקר...

danielo18

New member
למה?

אם זה מעצר אז סבבה..אני מחכה לאירוע 'השווה' שיבוא ויתן לי הנאה או פיצוי על כל המשמרות היבשות.. לשבת עם חשוד בחקירות? זה לא סוף העולם..בנתיים אפשר לשבת ולהתענג מכל רגע על האירוע שהבאתי.. אני לא הייתי רוצה להיתקל באנשים f2..הטימטום שלהם מתיש ולפעמים הם מוציאים אותי מדעתי.. חוצמזה כל אירוע מעניין יתקבל בברכה...

שי כל אירוע זה נושא בפני עצמו

הייתי בהרבה אירועים ובאמת למדתי מהם הכל- אבל אם כבר יוצאים לעבוד בשטח צריך ליזום תדברים לעשות חיפוש ברכב בכדומה. המשך לילה טוב רועי

אני למשל..

ב"ה במהלך הסיורים שלנו, נתקלנו כבר בהכל. בסמים, בזנות, באנס, בפדופיל, בשודד, בגנבים לרוב. וכו'. לא ארצה להתקל באחד שיהווה סכנה ממשית לחיי, או לחיי הצוות עליו אני מפקד. לא ארצה להיות זה שנטול חיים של אדם שגם אם הגיע לו למות. אצטרך להיות השליח של מלאך המוות ולהוציא את השליחות לפועל. במילים אחרות: בכל מקרה בו יש מצב, ולוּ קלוש ביותר שאצטרך להשתמש באלימות שתביא לנטילת חייו של אדם אחר. או לפציעתו הקשה. אוותר על התענוג מראש, ואשלח אנשים אחרים באם אני יכול. הסיוט והפחד שלי, זה סיטואציה כזו.

Lt ResheF 55

New member
תן לי כל אירוע שתרצה רק לא

אירוע שמעורבים בו ילדים שנפגעו... שונא לראות ילדים קטנים שנפגעים, עולם של תמימות נהרס

AAA1981

New member
לא הייתי רוצה להתקל בת.ד.

לחכות לבוחן במידה ומדובר עם נפגעים, הרבה המתנה והרבה דוחות

לא הייתי רוצה להיתקל

באמסטף
באמצע משמרת

וגם לפזר את כל הקהל "הקדוש" שמתקהל

מסביב ומחכה איתך עד שאחרון המנקים של העיריה מנקה את האיזור

למעלה