סקר קטנטן!

shiwi

New member
סקר קטנטן!

אני מודעת לעובדה שיתכן כי שאלו שאלה זו עשרים מיליון שבעות חמישים אלף תשע מאות שמונים וארבע פעמים... אבל לא אכפת לי להסתכן... (What is the point in living, when you cannot feel alive??? - מתוך ג'יימס בונד אחד... לא זוכרת איזה). איזה שיר של אלאניס אתם הכי, אבל הכי, and I mean הכי, אוהבים??? הא?? הא??? didn't see that coming, did ya...

shiwi

New member
:-כן, כן, הרסתי לעצמי את כל הקטע...

זה אמור להיות שבע מאות... לא שבעות... don't you hate it when that happens?? *נרגזת במבוכה*

avivs

New member
נראה לי

שhands clean, או שיר הקפוצ'ינו, אבל זה תלוי במצב רוח.

not an addict

New member
זה קשה..

כי כמעט לכל השירים של אלאניס התחברתי (מוזר אני יודע) אבל ללא ספק השיר שמרגש אותי תמיד - That I Would Be Good דמעות בעיני כשאני שומע את השיר.

j u n k

New member
מממ

אצלי זה כבר הרבה זמן UNINVITED אבל משתנה כל הזמן...ותלוי במצב רוח

IRONIC

זה נשמע עלוב לרשום דווקא אותו אבל כבר 5 שנים אני שומע ת'שיר הזה יותר מפעם אחת ביום והוא לא נמאס לי בכלל. כל פעם אני מגלה משהו חדש עליו, שומע משהו שאלאניס עושה בו כל נשימה, צחוק ה-כ-ל!! האופן שהיא שרה אותו במיוחד את הבית השני, כאילו סיפור עם קצב ובפזמון באה איזה משוגעת שצועקת אותו.... אחריו זה STILL.... בכלל הפייבורטים שלי - IRONIC, STILL, CANT NOT, THAT I WOULD BE GOOD, SYMTOMS, PINCESS FAMILIAR, HEAD OVER FEET, HEART OF THE HOUSE, וכמו כולם גם לי יש מצבי רוח של שיר... נ.ב. רק בערך לפני שנה גילתי שהיא צוחקת באירוניק... שהיא מגחחת לה בשקט...

Music Fan

New member
אני חושב שאני קצת חוזר על עצמי

בכל פעם שמקיימים דיון כלשהו על שיריה של אלאניס, אבל אני אישית לא יכול להעביר יום אחד בחיים בלי לשמוע את אחת הגירסאות של You Oughta Know. אני חושב שזה שיר גאוני, ואני מצליח להתחבר אליו עקב חוויות שעברתי בחיים שלי. יש לי 4 גרסאות לשיר ואני חושב שהן ממש מצויינות: 1. הגרסה הרגילה, מהדיסק JLP 2. הגרסה האקוסטית מההופעה בגראמיז. 3. גרסת ה- Unplugged שהיא רק בטיפה שונה מהגרסה האקוסטית (נסו למצוא את ההבדלים...) 4. הגרסה של ההופעה ב- Woodstock 1999 שמתחילה איטית וממשיכה קצבית. אין אין, זה שיר מהמם ביותר! אני מכור!

j u n k

New member
יש עוד גרסה גאונית לשיר הזה

אני פשוט מתה על הגירסה שהיא עשתה ביום ה-V (the vagina day 2002) ממש גירסה מצויינת אם אתה רוצה אני אשלח לך אותה. וחוצמזה אני מצטרפת אליך זה אכן שיר גאוני

למעלה