סקר קטנטן...

D i l D o

New member
סקר קטנטן...../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

מכיוון שרבים מסרטי האימה המוצלחים ביותר שנעשו מבוססים על ספרים (ברובם של סטיבן קינג הנהדר!
) אני רוצה להעלות את השאלה הבאה: ממה אתם יותר נהנים? מהספר או מהסרט? בשבילי אישית זה תלוי בסרט, הספרים כמעט תמיד מעולים, ובד"כ יותר טובים מהסרט,אבל יש סרטים שמגיעים לרמתו של הספר ולעיתים, רחוקות אבל בכל זאת, אפילו עולים על הסרט... אז זהו, מה אתם חושבים?
נ.ב: פתאום בא לי הרעיון, אם כבר מדברים על ספרים וסרטים שעשו עליהם שכל אחד יוסיף שם של ספר שלא עשו ממנו סרט והוא חושב שכדאי. שלי - "המשחק של הרוצח"\ג'יי בונאנסינגה - ספר מתח מעולה על רוצח שכיר שעושה טעות מרה ומשלם עליה לאורך כל הסרט כשהוא נס על חייו!

WhiteSnake 85

New member
עכשיו תורי... ../images/Emo13.gif

רוברט היינלין\ "גר בארץ נוכריה" עשו לסופר הזה 2 סרטים ככל שאני יודע: "גברים בחלל" שמבוסס על "לוחמי החלל", ו"הפולשים" שהסרט כן על שמו. בשני הסרטים יש אלמנטים של אימה-אז למה אתם מחכים?? אבל לספר הזה, שהוא דווקא הכי מוערך של הסופר הזה-לא שמעתי על גרסת סרט. ספר מאוד מאוד מומלץ שמכיל המון רעיונות על מהות הדת והחברה שלנו(והוא מד"ב).

cj20

New member
אממ, בתור מעריצה מושבעת של קינג

אני בהחלט אוהבת יותר את הספר, למרות שלמשל "בית קברות לחיות" הסרט יותר יפה מהספר... אז זה תלוי. בכל מקרה, תמיד אחרי שאני מסיימת ספר שלו אני ממהרת לראות אם יש סרט על זה ואם כן אז אני רואה (ומתעצבנת לא מעט כשאני מגלה ששינו חצי ספר...) הייתי רוצה שיעשו סרט לספר של קינג "הילדה שאהבה את טום גורדון" - ספר מומלץ! למרות שסרט כזה לא היה כל כך תופס (זה סובב סביב דמות אחת בעקרון...) אה,כן! וגם חידוש עכשווי ל"קוג'ו"! ועם הסוף האמיתי!

VAMPhantom

New member
יהיה נחמד ביותר../images/Emo45.gif

לראות סרט על-פי הספר היותר מדובר רבות:"האלכימאי"

WhiteSnake 85

New member
סתם רעיון

לעשות ספר על שר הטבעות של ג'.ר.ר.טולקין זה נשמע טיפה מוזר,להכניס את כל העולם הענק שלו לתוך סרט ואת כל המחשבות והרצונות של הדמויות. אבל לדעתי זה יכול להיות סרט מאוד יפה. שנייה....................אה? יצא כבר שר הטבעות? אז אולי על הארי פוטר? ולא יודע אם ציינתי את זה כבר,אל לדעתי סרט האימה הגדול ביותר בכל הזמנים הוא בכלל "עגבניות ירוקות מטוגנות"

למעלה