סקר קטנטן

TuTyBoP15

New member
סקר קטנטן../images/Emo183.gif

שלום לכולם וחנוכה שמח
יש לי שאלונת
אם היה נפתח ערוץ חדש ביס מה הייתם רוצים לראות בו
לדוגמא: אני הייתי רוצה ערוץ עם סרטים הוליוודים טובים, סדרות טובות לנוער, טלנבלות משובחות מאמריקה הלטינית, מדור מוזיקה וכזה.. וכל זה בנוסף ליס וויקאנד שדרך אגב ערוץ משובח זה סקר חשוב בבקשה תענו עליו
לילה טוב לכולם

Guy Schlesnar

New member
ערוץ קומדיות

שיכלול סיטקומים ורכש גדול מקומדי סנטרל. זה ערוץ שיהיה פתוח אצלי 24 שעות.

כמו ביפ?../images/Emo87.gif

זה באמת נדרש ומתבקש. למה ההוטניקים האלה מקבלים קומדיות שאנילא רואה ובערוץ יס וויקנד יש קומדיות זבל? למשל- פחות ממושלמת. מה??????

Guy Schlesnar

New member
יותר מביפ

אני מדבר על רכש מקומדי סנטרל,כמו מופעי סטנד-אפ,אולי שידור יומי של הדיילי שואו והקולבר ריפור,סטלה,פרימיום בלנד,וכ'ו וכ'ו.

snier1991

New member
ערוץ בסגנון יהלומים מן העבר

שהיה פעם ליס פלוס תוכניות כמו אוז מנהרת הזמן בבילון 5 נשואים פלוס רצח מאדום לשחור ועוד סדרות מהעבר בשידור יומי

gilriv

New member
../images/Emo127.gif ערוץ שמביא את סרטי הSCIFI לארץ

בביליון מההתחלה .. אנטרפרייז {עונה3.4. כי יס מביאה עונה מהחדש רק ואפילו סרטים ישנים מאוד ואת הסרט !סטארגייט SG1 -שבעיקבותיו יש עכשיו סידרה באותו השם בערוץ1 זה יהיהי טוב עם סוץ סוף יבנו ערוץ כזה במקום לשים יותר ערוצים מרומניה ומרוסיה ?שאני בכלל לא מבין ?,יס נותנת רק לשפות הזרות יותר קידמה --------------------------------------------------------------------

gilriv

New member
אגב אתם יכולם להחשיב את ערוץ10

גם לערוץ2 ,הכי נכון שתרכשו את עונה3 של אינטרפרייז כי ערוץ10 זה גם בזיון {הוא שידר מההתחלה עונות ראשונות -
ועכשיו הוא מתעלם לחלוטין מזה שעשו עונה שלישית --וזה היה כשהוא שידר את העונה הראשונה
?,

Guy Schlesnar

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo184.gif../images/Emo182.gif../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif../images/Emo59.gif

כל כך מסכים.../images/Emo45.gif

אני מקווה שנישואים פלוס של ביפ תשודר בערוץ 2, כי אחרת זה יהיה הפסד גדול. גם ערוץ YES+ כל כך עמוס, עד שיוצא שהרבה תוכניות פשוט נדחקות. שעה כמו 23:30 לאוז זה ממש מעצבן, והרבה התלוננו על זה ודי בצדק. אבל זה רק בגלל שיש שם כל כך הרבה תוכניות ויחסית מעט שידורים חוזרים. (ומי שחושב שיש מספיק שידורים חוזרים, שייראה את ערוץ ביפ וייראה איך טוחנים תוכניות דק דק עד שהראש שלך יכול להתפוצץ). אבל אני גם מסכים על הערוץ נוסטלגייה.. שישדרו בו תוכניות מכו מלרוז פלייס, הנני, דוסון קריק, וכו'.

Aviad1987

New member
להקים לסדרות האלה ערוץ שלם?

קצת מוגזם. יש מספיק זמן לשלב אותם ביס וויקאנד. אוז שובצה בשעה הזאת לא כי לא היה מקום בלוח שידורים אלא כי זאת השעה שיועדה לה.

gilriv

New member
צריך לבנות ערוץ רק מדע בדיוני ?

ואני מסביר למה !את כל הערוצים שאתם מציעים ..זה בכלל יש ביס בערוצי הסרטים ערוץ לקומדיות ?,גם את מה שאתם מציעים אנחנו יכולים לראות
בYES1 YES2 חסר לנו YES -SSCI YES ספייס מה שעשו אז בהוט בחנוכה שנה שעברה
---------------------------------------------------------------------

snier1991

New member
לא יהיה מקום זה הולך להיות ערוץ

מפוצץ בתכנים תכנים חדשים ושל יסY ושל יס וויקהנד הישן הוא יהיה כמו יס +

אין.

יס וויקנד יופצץ עכשיו עם כל הרכש של YESY, שזה הרבה. אתה באמת חושב שאפשר לשלב אפילו עוד תוכנית אחת בלוח הצפוף הזה? תחשוב שוב.

walker20

New member
למה לא?

אם הם לא מוכנים להשקיע בערוץ שלפ, שיעשו לפחות רצועת יומית, כולל שישי ושבת, של מד"ב, באחד הערוצים, אולי אפילו בתוך YES2.

gilriv

New member
?

שמתם לב !בזמן האחרון ערוצי YES1 YES2 YES3 גם נגמרו להם כל הסרטים החדשים -
זות אומרת בYES משדרים סרטים ישנים נורא זה ניהיה בדיוק הוט {עכשיו הכבלים משדרים סרטים ממש חדשים ולא רק בסופי השבוע ?,

למעלה