סקר קטנטן חמוד!

סקר קטנטן חמוד!

שאלה ראשונה 1. האם אתם חולי בגדים אפשרויות: בטח!!!!!!!!!, ככה ככה, לא..... , לפעמים אני חולה על זה ולפעמים אני לא.. בטח!!!!!! תשובה שלי 2. איזה ערוץ הוא הכי טוב בטלוויזיה מבחינתכם כולל לווין, ודגיטלי. אין לי ערוץ מעודף זה משתנה 3 האם הייתה לכם פעם זלילה לילית? כן. קודם כל הגדרה: "זלילה לילית" - זלילה לילית- זה מין זלילה מרובה ומשמינה שמתחרשת אחרי 9:00 בערב. שכולל מאכלים משמינים ומלאי סוכר או שומן. כאת לשאלה: מה הייתה השעה הכי מאוחרת שהייתה לכם זלילה לילית<? 1-2 בלילה. 4. עם מישהו או מישהי יציאו לכם חברות תסכימו ) זה בטלפון כן( ? אני לא יודעת עם הייתי מסכימה כי איך אני ידע עם לא עובדים עלי או שרוצים להפיל אותי בפח לבדיחה כלשהי.

כן! או בעצם לא ../images/Emo101.gif

לא כן........כן לא!! אופס הכן זה הלא.... חחחחחחחחחחחחח התבלבלתי לגמרי.. אז... חולה בגדים לא הייתי ערוץ מועדף ערוץ 3 (שקר
) וזלילה לילית ..... תמיד!!! והכי מאוחר 5 בבוקר אמא שלי תופסת אותי מסיים את הגלידה...

תשובות

1. חולת בגד´ים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TNT FOX CASTRO DISEL שלושה מותגיי חובה בארון אני כל חודש קונה מלייייייייייייייייייייייייין בגדים! 2. הערוצים האהובים עליי הם ביפ וקארטון נטוורק!!! 3.זלילות ליליות? אצלי זה בדם, קמתי פעם בחופש ב-4 והתחלתי לאכול את העוף שהיה במקרר!!! (מה הייתי רעבה???) ולפעמים אני ואחותי חוטפות כמה חטיפים וזוללות.... הבעיה שאצלי זה לא משמינה כי אני איך להגיד היפראקטיבית (זה קשור לחילוף חומרים מהיר) 4. לי זה קרה לא מזמן שאיזה מכוער ומגעילול כזה הציע לי בטלפון ואמרתי לו: "לא!!!" והוא ניתק לי... אני לא הייתי מסכימה לדבר אידיוטי כזה! אם אוהבים אותי, שיגידו לי בפרצופינו....

mor shani

New member
תשובות...

אהלן! אוקיי... 1. מי שרוצה להגדיר אותי עם פרופורציה יכול לומר שאני חחחווולללההה על בגדים ואביזרים- פשוט חולה על זה... ובעיקר על : שופינג
!!! 2. אין לי ממש ערוץ מועדף אבל אני אוהבת את YTV (אין לי יס אבל לחברה שאני בדרך כלל אצלה בבית ...חחחח... יש!) וגם ערוץ 7,3 וערוץ הסרטים. 3.תמיד יש לי זלילות ליליות במסיבות "שינה" או כשחברות באות לישון אצלי ואז אנחנו... חוגגים (או חוגגות!) ו-4. ...לאאאא!!! מה אנחנו בכיתה ד´??? תתבגרו אנשים.. תתבגרו...! LOVE U ALL מור

למעלה