סקר קטנטןןן

סקר קטנטןןן

1. ג'ינס או טרנינג? 2. סריגים או סווטשראים ענקיים ופליזים למיניהם? 3. עקבים פלטפורמה או שטוח? 4. לקים צבעוניים או בלי לק/לק שחור/שקוף? 5. איפור לבצפר? 6. איזה צבע הכי יפה: ירוק, סגול חציל, ורוד, צהוב, בורדו, כחול כהה, חום, אפור, טורכיז? 7. קוקו או פזור? 8. שיער קצר מדורג, ארוך מדורג, עד לכתפיים ישר, או עד לתחת? 9. תלתלים גלים או חלק? תשובות שלי: 1. אמממ...לא יודעץ אוהבת את שניהם..אבל טרנינג רק אם הוא מאוד רחב.. 2. סווטשרטים ענקיים אבל לא פליז 3. שטוח..נעלי ספורט.. 4. בלי כלום ואם בכל זאת אז שחור 5. לא..מקסימום עיפרון שחור ואיזה ליפגלוס.. 6. נראה לי ירוק וסגול חציל..אבל גם כחול כהה..כן יש לי טעם משונה.. 7. בשבילי קוקו כי השיער שלי מזעזע אבל אל אנשים אם שיער נורמאלי אז פזור.. 8. אם השיער חלק אז מדורג קצר ואם תלתלים אז לא יודעת..כל האפשרויות האחרות מתאימות ויפות.. 9. תלתלים, אבל אני אוהבת גם חלק וקצר (קרה מדורג כזה..אבל מדורג פרוע כזה..) תענו גם אתם........

../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifעונה

1.ג'ינס או טרנינג?ג'ינס
2. סריגים או סווטשראים ענקיים ופליזים למיניהם?סווטשראים ענקיים ופליזים למיניהם
3. עקבים פלטפורמה או שטוח?שטוח
4. לקים צבעוניים או בלי לק/לק שחור/שקוף?צבעוניים
5. איפור לבצפר?כן :)
6. איזה צבע הכי יפה: ירוק, סגול חציל, ורוד, צהוב, בורדו, כחול כהה, חום, אפור, טורכיז?אפשר כמה =\ ירוק צהוב אפור טורקיז
7. קוקו או פזור?פזור
8. שיער קצר מדורג, ארוך מדורג, עד לכתפיים ישר, או עד לתחת?ארוך חלק מדורג
9. תלתלים גלים או חלק?

קים NY

New member
גמני רוצה.

1. ג'ינס 2. לא פליזים, לא סווטשירטים ענקיים, אבל סריגים וסווטשירטים שאפשר להתכרבל בהם (לא ענקיים..) זה טוב 3. שטוח, כמובן 4. בלי לק. או לק שחור 5. לא 6. סגול חציל, כתום, שחור ואדום. זין שזה לא כתוב 7. קוקו 8. לא יודעת, מה אכפת לי גם.. 9. חלק או גלים

No BoDy1

New member
Me Me Me Me

1. ג'ינס או טרנינג? ג'ינס 2. סריגים או סווטשראים ענקיים ופליזים למיניהם? קפוצ'ון 3. עקבים פלטפורמה או שטוח? שטוח 4. לקים צבעוניים או בלי לק/לק שחור/שקוף? לק שחור 5. איפור לבצפר? אני זכר =] לא שם איפור 6. איזה צבע הכי יפה: ירוק, סגול חציל, ורוד, צהוב, בורדו, כחול כהה, חום, אפור, טורכיז? צהוב ושחור 7. קוקו או פזור? פזור 8. שיער קצר מדורג, ארוך מדורג, עד לכתפיים ישר, או עד לתחת? עד לכתפיים ישר 9. תלתלים גלים או חלק? חלק

תשובות!

1. ג'ינס. 2. סווטשירטים - לא ענקיים! 3. שטוח\עקב. 4. שקוף\ צבעוני בטעם (הכוונה לא לאדומים המזעזעים של המכשפות...) 5. כן. אבל לא להגזים! אצלי זה צללית צבעונית, עיפרון שחור וליפגלוס... 6. ורוד, תכלת, ירוק תפוח 7. פזור!!! 8. ארוך מדורג. 9. גלים וחלק... =)

me

1. ג'ינס או טרנינג? ג'ינסים. 2. סריגים או סווטשראים ענקיים ופליזים למיניהם? ממ,סריגים. 3. עקבים פלטפורמה או שטוח? פלטפורמה ושטוח. 4. לקים צבעוניים או בלי לק/לק שחור/שקוף? צבעוניים ושחור :] 5. איפור לבצפר? למה לא? 6. איזה צבע הכי יפה: ירוק, סגול חציל, ורוד, צהוב, בורדו, כחול כהה, חום, אפור, טורכיז? ורוד,ירוק. 7. קוקו או פזור? פזור. 8. שיער קצר מדורג, ארוך מדורג, עד לכתפיים ישר, או עד לתחת? ארוך מדורג. 9. תלתלים גלים או חלק? תלתלים :]]]]

אלוש4

New member
חח גם אני עונה ..

1. ג'ינס או טרנינג? ג'ינס 2. סריגים או סווטשראים ענקיים ופליזים למיניהם? סוואטשרטים ענקיים ופליזים למיניהם 3. עקבים פלטפורמה או שטוח? שטוח 4. לקים צבעוניים או בלי לק/לק שחור/שקוף? לק שחור/ שקוף 5. איפור לבצפר? כן, אבל לא מוגזם. צללית חומה וגם זה בקושי. 6. איזה צבע הכי יפה: ירוק, סגול חציל, ורוד, צהוב, בורדו, כחול כהה, חום, אפור, טורכיז? שחור, אפור, חום 7. קוקו או פזור? קוקו , יותר נוח 8. שיער קצר מדורג, ארוך מדורג, עד לכתפיים ישר, או עד לתחת? ארוך מדורג 9. תלתלים גלים או חלק? הייתי אומרת חלק, אבל בזמן האחרון אני רואה יותר ויותר בנות שנראות ממש יפה עם תלתלים. אז.. שיהיה תלתלים

למעלה