"סקר" קטן......

katykr

New member
"סקר" קטן......

א. האם לדעתכם צריכים להרחיב את הקניון? ב. איזה חנויות הייתם רוצים לראות בקניון? ג.למה לדעתכם הקניון לא כל כך מוצלח? ד. אם מישהו יודע אז בבקשה תסבירו לי למה יש 3 "פוקס" בקניון!! קטי

תגובה "סקר" קטן......

א. כן כן כן !!! ב. חנויות כמו תומר (בסנטר) ג. כי יש שם מלא ערסים ופקצות !!! ד. כי אף חנות אחרת לא רוצה להיות שם !!!! עידו יהוה טל

REDDITZ

New member
אני אשתף פעולה

א. לא צריך להרחיב את הקניון צריך להוריד חנויות לא שימושיות כמושלוש חנויות הפוקס שיש שם ושתי חנויות הקאסטרו (תשובה גם ל ד) ב.הייתי רוצה לראות עוד קצת אוכל (דוכן נקניקיות יהיה נחמד) עוד חנות דיסקים (שצליל יפחדו ויורידו קצת מחירים ואז אולי נקנה דיסקים מקוריים במקום להוריד אותם) ומשחקי וידיו (איזה מן דבר זה קניון בלי משחקי וידיו ג. אני אסכים עם ידידי ה... יש שם הרבה פקצות...ואין שם ממש מה לעשות חוץ מלאכול ולהסתובב קצת

חח יש את הקומה השלישית !!

ושם שווה לשוות עם חברים כי אין שם אף אחד!! נ.ב. עם אתם עולים לקומה השלישית תראו מה כתוב על הקיר בצד!!

שדוניתה

New member
טוב אז....

לא הייתי בקניון לפחות חמישה חודשים ויש שני סניפים של קאסטרו בכל מקום אחד לנשים ואחד לגברים מן הסתם... ולמה באמת יש 3 פוקס נשים גברים ילדים? וחבל לבזבז עוד מקום ולהרחיב את הקניון כי לפי מה שאני זוכרת אין שם אנשים גם ככה... חנות של לייליין יכולה להיות נחמדה וגם של אוניל ואינטר סרף תעזור לי... גם רד ליין וגריפ... וזהו ולמה לעזעזל לשתות פיפי
בעעעע גועל

תשובות לסקרקרון....

א.יס..יס..יסססססססססססססס...... ב.לא יודעת אבל שיהיה מעניין... ג.כי אין הרבה אטרקציות (דברים מעניינים..
) ד.כאילו דה ! פוקס לידים, פוקס לנוער, ופוקס למבוגרים שרוצים להראות צעירים.. (תתפלאו יש לי מורה בת אולי 80 שהולכת עם פוקס... חעע חעע.. ) ~שירע~

מירב

New member
תשובה...

א. אם זה יעזור אז למה לא? זה בטוח לא יעשה רע... ב.הייתי רוצה באמת לראות חנות דיסקים חוץ מצליל ואני רוצה בחזרה את המשחקי וידאו שהיו שם ( בקומה התחתית, איפה שהאופיס דיפו) ונעלמו באופן מיסתורי ביותר... ג.אין לי מושג אבל אני יעשה תחקיר ויחזור אליכם עם זה.. ד. כי זאת חנות היחידה שמצליחה לשרוד שם ועוד אפילו לצאת עם רווחים...

למעלה