סקר קטן

Anuerysm

New member
איזה אלבומים יש לו עם

פייג', יאנש, ווימן ואלווין לי?

Welsh

New member
כאמור, הוא נגן סשנים

הוא ניגן ב Heartbreak של יאנש עם ג'ון פול ג'ונס ופייג' בNo Introduction Necessary עם ווימן Struttin' Our Stuff,Anyway the Wind Blows,Groovin', Double Bill, Let the Good Times Roll, Just for a Thrill עם אלווין לי הוא שיתף פעולה כאמור בlonson sessions לג'רי לי לואיס, הייתה אופנה בזמנו שלוקחים את מיטב הנגנים הצעירים ואגדה מזדקנת (הפעם, ג'רי לי לואיס) ומקליטים אותם מנגנים ביחד שירים של אותה אגדה.

Welsh

New member
אבל את האלבום הזה ספציפית שמעת?

איזה דברים שלהם שמעת ומה דעתך?

Anuerysm

New member
לא שמעתי ת'אלבום הזה

שמעתי את הסלף טייטלד כל היום וזהו

Welsh

New member
אחלה אלבום../images/Emo45.gif

תשמע את הlive in the fillmore שלהם, אלבום הופעה מהטובים ששמעתי, סולואים וג'מג'ומים איכותיים שרק נמשכים. אתה יכול לשמוע אותו בחינם בconcert vault ו בhttp://www.radio3net.ro/index.php?cx=best500 (מספר 49). ובאשר לbrothers and sisters... אלבום חובה, פשוט ככה, תקרא לזה feel, תקרא לזה נשמה, איך שלא תקרא לזה, תוסיף לזה חטיבת קצב משובחת וסולן גדול כמו גרג אולמן ואתה מקבל את האלבום הזה.

Anuerysm

New member
אוקי אני אנסה את בראד'רס

יום יבוא ואני פשוט אקנה את כל הפילמורים שאני מחסיר במכה אחת

Welsh

New member
הרבה מה'פילמורים' אני חושב שאתה יכול לשמוע

בconcert vault, הרשמה חינם והאזנה חופשית לכל ההופעות באתר (ויש המון- האחים אולמן, האבנים המתגלגלות, פינק פלויד, קרים, לדזפ..), שווה לבדוק אותו http://concerts.wolfgangsvault.com/Concerts.aspx

Anuerysm

New member
איפה זה פילמור איסט? כי פילמור ווסט

זה בסן פרנסיסקו, אם איסט זה גם בסביבה אני אקפוץ לבקר

slallum

New member
המף

פרוגרסיב מטאל, פרוגרסיב רוק. ביחוד זה. גם האבי מטאל, פאוור מטאל, בלאק מטאל, דת' מטאל, קצת פולק רוק כזה או משו ;] לא אוהב.. ממ אימו? גם לא מת על אינדי. יש המון להקות שאני ממש מעריך, קשה.. להקה שאני פאקינג שונא - סינרגיה. פוי. איכס.

אימו, פופ פאנק,הארדקור,מטאלקור, נו מטאל

סתם. אין לי ממש מוזיקת רוק שאני מתמחה בא או משהו, אני אוהב רוק כבד(העקרבים) אולד סקול רוק (פינק פלויד,דוד בואי) פ'אנק רוק(רד הוט צ'ילי פפרז) מטאל(דרים ת'יאטר) פאנק(דה קלאש) ודברים כאלה. לא יודע... את הביטלז אני מעריך אבל לא אוהב , אין להם שירים ממש מגניבים שהם לטעמי, אבל הם כנראה בהחלט עשו מהפכה. להקה שאני שונא? ביט 69 ראיתי אותם ברוק עצמאות והםםם דלביובים אחושרמוטה /\ox

jonXD

New member
טוב אז......

1 אני אישית אוהב בעיקר פאנק, פרוג, פרוג מטאל, רוק כבד, קלאסיק ובעצם אני אוהב כמעט כל סוג של רוק 2 האמת? אין ממש 3 אמממ מאנקיז, אבבא 4 אין לי מושג? 5 אבבא, לינקין פארק, דה מאמאס אנד דה פאפאס בי ג'יז אבל הם ממש לא רוק אל כמעט כל השאר עוד אפשר להתווכח. 6 יו טו

למעלה