סקר קטן|:|

סקר קטן|:|

איזה שיר של אלאניס הייתם לוקחים לאי בודד? אני מתלבטת בין one, mary jane, flinch ו you owe me nothing in return.

missAngelina

New member
אני הייתי לוקחת כמה שירים

אחד זה בלתי אפשרי
אבל בגלל שכתבתי את השירים האהובים עליי כבר יותר מידיי פעמים ואני לא רוצה להישמע חולנית (הא הא!
) הייתי לוקחת את השיר שאני שומעת הכי הרבה בזמן האחרון- you owe me nothing in return חוזרת ללמוד למתכונת בסטוריה

Rוית

New member
אמממ....

אני חושבת שאת Forgiven אני מתה על הקטע: My brothers they never went blind for what they did But I may as well have In the name of the father, the Skeptic and the Son I had one more stupid question אחחח אלאניס והמוזיקה בקטע הזה ממוגגות אותו כל פעם מחדש.... Rוית הממוגגת (?!)

גיא^

New member
הייתי

לוקח את you learn בתוספת would not come (בכל זאת, כמה אופטימיים כבר אפשר להיות) ו preccious illusions בתור בונוס טראק אה, והנד אין מי פוקט ואיירוניק ושיר 9 בדיסק החדש, וגם 2, ו5 ודט איי וולד בי גוד אההההה!!! זה בלתי אפשרי אפשר לקחת אל אלאניס עצמה ? אבל מה אני אעשה אם יימאס לי ממנה ? דיסק אפשר להפסיק לשמוע, אבל את אלאניס, אפשר להפסיק ?

Rוית

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifI Resent that

אי אפשר שימאס מאלאניס! ועוד פנים מול פנים!!! אחחח.... "these precious illusions in my head" רוית

IC4

New member
i present that ! ../images/Emo6.gif

did not let me down when i was a kid and partying with them is like partying with a childhood best friend. או שמא את מעדיפה: did not let me down when i was defenceless and partying with them is like parting with invisible best friends והמילים היפות של ה"PREQUEL": i know who i´m not i still don´t know who i am but i know i won´t keep on playing the victim

אמממממ איזה שאלות קשות!!!

יש שיר אחד של אלאניס שתמיד אני אוהב לא משנה מה וזהBABA אז נראה לי שאותו! ואנשים רחמים איזה שאלות קשות! חחחחחח HOW LONG WILL THIS TAKE BABA?

Unplugged

New member
שאלה אדירה

השירים האהובים שלי של אלטניס די מדכאים מבחינת ליריקה...אז אני חושבת...אממממממ so pure כי הואצפשוט מקפיץ ואופטימי למדיי בעיקר לאלאניס

Gia17

New member
נו, תגובה וזה

איך אפשר לבחור... בסוף החלטתי על 3 שירים בלבד: (לאחר דיונים ארוכים עם עצמי): that i would be good head over feet princes familiar (אפילו לפי הסדר בunplugged...) חחחחח... הוא הכי טוב לדעתי... לאב יו (ואיך אפשר בלי אייקון חביב)
- כי לא ראיתי עדיין אף אחד משתמש בזה... תתכבדו!

באמת שאלה בלתי אפשרית! ../images/Emo13.gif

אך מה שכן- יש ב- Ynet מדור בו כל שבוע שואלים מוסיקאי אחר אלו 10 אלבומים הוא/היא היו לוקחים לנצח (שהיינו- לאי בודד?
). חשבתי על השאלה הרבה הרבה זמן, עד שגיבשתי 10 אלבומים סופיים, ואני כן יודעת ש- junkie נמצא בעשירייה. אבל איזה שיר באמת? אנסה לענות על הזאלה בכל זאת. הממ....נראה לי ש- hands clean, אבל בטח אשנה דעתי בעוד כחצי שנה. אז- that I would be good, או- would not come או- not the doctor. אבל קשה...קשה!! -נעמה, וואו יש לי 14 הודועת חדשות! האא! למי יש כוח לבדוק בכלל?

למעלה