סקר קטן....

katykr

New member
סקר קטן....

מה עדיף?? ספרי מדי או ספרי אבי? ספריית מיטרני או ספריית בן יהודה? קניון חולון או סוקולוב? תוסיפו עוד שאלות בסגנון הזה וככה נגיע למקומות המועדפים בכל מיני תחומים... קטי

תשובות

אני מעדיף את ספרי מנדי, שליד "סבוי". מעדיף את ספריית מיטרני. סוקולוב הכי כייפי

tofy

New member
קוראים להם מדי....לא מנדי!

אמ....ככה: אבי שולט!!(חבר של סבא...) בן יהודה-למרות שאני חייבת להדיג שלא הייתי באף אחת מהן אבל יש שם סיפרית מוזיקה...אז אין ויכוח הקניון שולט......רק עם יהוה בסביבה...

tofy

New member
שמתי לב...

אני רואה אותך בכל מקום! היום אמרו לי שאביה בא לבי"ס שלי ואמרתי -יופי אולי עידו יבאו..ובסוף לא ראיתי אףאחד אני הולכת בסוקולוב אני רואה אותך! אוי אוי.....מתגעגעת מאוד!

רותםםםםםםםםםם

את עוקבת אחרי !!! אני יודע את זה !! היום בסוקולוב אני וחברים שלי מנסים למכור אשכים ואת באה פתאום עם תירוץ של "אני הולכת למורה בס" תמציאי תירוצים טובים יותר באהבה עידו יהוה טל !

פלאית

New member
../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif../images/Emo59.gif

לא נותנים לי להסתובב בזמן אחרון כי הורים שלי פחדנים! והתשובות שלי מיד מיטרני וקניון! אין שום דבר שווה בסוקולוב בזמן אחרון!

tofy

New member
תמיד אפשר למצוא שם את יהוה מוכר אשך

אשכים במחיר מבצע! לפרטים: 00000-אלוהים!

peach & cream

New member
שלום חולונים!

מה המצב אחיי לעיר? אז אני חדשה בפורום, שמי בשישראל- שירלי. נעים מאד. אז רציתי רק לומר ש"אבי" עדיף. ואני לא אוהבת כ"כ את הסיפרייה מיטרני אבל בבן יהודה לא הייתי. חוץ מזה, קניון חולון הרבההההההההההה יותר טוב מסוקולוב, הלכתי לפני כמה ימים לשם, הבגדים שם לאנרוקסיות!!! ואני לא בן אדם שמן. המכנסיים ממש קטנים, מה זה הדבר הזה??? אבל שווה ללכת לסוקולוב בשביל הפרוזן יוגורט, יאמייי... אז בברכת בתיאבון, עשה לי חשק
יום טוב ולילה טוב, ביי ביי

פלאית

New member
הפרוזן כבר לא מה שהיה פעם!

פרוזן הכי טעים אצל אנרה ביפו אבל הוא ערבי והחלטנו שאנחנו לא מפרנסים אותם יותר אז מסתפקים בפרוזן הפחות טעים

king kazabubu

New member
סקרים סקרים ועוד סקרים!!!

אנשים חולון עיר גדולה!!! זה הכל... למה לחשוב מה אנחנו מעדיפים כאשר אנחנו נהנים מהכל??? סוקולוב מקום נחמד והקניון מקום נחמד מיטרני גדולה יותר בני יהודה בעלת צלילים אל תשוו הכל טוב בחולון. בקיצור תהנו... דרך אגב לא הייתי הרבה זמן בפורום כי אין לי כח להכנס לאינטרנט אז מדי פעם אני אכתוב לכם. יכול להיות שאני אפרסם משהו שאני כותב בקרוב ומי שירצה שיקרא את זה בתשומת לב... אבל יקח לי זמן קצת... אז חכו בסבלנות זה שווה את זה... אז עכשיו אני אולי אגיב על עוד כמה הודעות ואז אני אחזור לעיסוקיי הנהדרים!!!!! ממני תמיד:
KING KAZABUBU

לייקית1

New member
תראו..

כעקרון אני לא כל כך לומד אז ספרייה? אבל אם כבר אבי הכל לנוער.. ולא סוקולוב ולא קניון חולון אלא הסנטר

למעלה