סקר קטן:

סקר קטן:

מה הציטטה הפראצ'טית שהכי שימושית לכם? זאת שקופצת לראש בתדירות הכי גבוהה והכי עוזרת? קדימה, חברים, לעבודה!

עם או בלי בשורות טובות? ../images/Emo3.gif

כי את בשורות טובות אני מצטטת, מגוון ציטוטים (אני זוכרת את הספר פחות או יותר בעל פה), בכל הזדמנות. אז זה לא באמת נחשב. אז המשפט, מלבד בשורות טובות, שאני מצטטת הכי הרבה הוא, אני מניחה: "אין צדק, יש רק אותי". הוא שימושי ברוב המצבים

טוב, טוב, בסדר, שיהיה

(good greif)
אבל זה ביטי מוכר נורא, מה לעשות. תביא איזו פנינה, משהו משובב-נפש, איזה תובנה בריאה, תעשה שמח לכבוד פורים.

The Mad Hatter

New member
זה עם הסיכוי של אחד למיליון

שקורה 99 מתוך 100 פעמים (ותקנו אותי אם אני טועה במאית או יותר). אני אומרת את זה כדי לעודד את עצמי במקרים חסרי-סיכוי. זה לא עוזר, אבל זה עדיין נחמד לחשוב שזה נכון.

smadarbi

New member
כן, גם אצלי ...וגם

הקטע מתור the truth ששמתי פה פעם-אני אנסה לשים אותו כאן בתרגום לצורך הנוחות שלי אז להלן - תרגום בחסות סמדר - נהוג לומר שהעולם מתחלק לשני חלקים - אלו שרואים את הכוס כשהיא מלאה בדיוק עד לחציה ואומרים " הכוס הזו חצי ריקה" ואלו שאומרים " הכוס הזו חצי מלאה"., העולם שייך לעומת זו לאלו המסתכלים על הכוס ואומרים" מה הסיפור של הכוס הזו? סליחה? סליחה?!! זו אמורה להיות הכוס שלי?!? לא נראה לי!! הכוס שלי היתה מלאה!!! והיא גם היתה גדולה יותר!!! " אני פשוט מתה על הקטע הזה, קרע אותי מצחוק

מ א ג ר ט

New member
גם אני אוהבת אותו...

רק שאני מצטטת את התרגום של חברי הפורום. וזה עדין ציטוט טוב.

ויימס

New member
כן, גם את זה היינו אומרים פעם הרבה,

עד שבסוף זה היה כזה... "זה סיכוי של אחד למיליון, אבל זה עלול לעבוד." "את יודעת, סיכוי של אחד למיליון מצליח-" "טוב, די! די! סתמו כבר!!!"

Rincewind

New member
הא

See a pin and pick it up, and all day long you'll have a pin. נשפכתי מזה שעה. מתוך Going Postal, אגב.

Dharmashetra

New member
בזמן האחרון אני משתמש הרבה ב

``set a fire for a man and he`ll be warm for a day, set fire to him and he`ll be warm for the rest of his life``. תסלחו לי על) שגיאות תחביר ואי דיוקים, השעה מאוחרת). אני גם בדקתי את הקטע עם השרוולים המופשלים וחתיכת נייר (מראינוע) וזה עובד, במיוחד בבסיסי צה``ל.

למעלה