סקר קטן

ציקהלה

New member
אני לא אוהב צ'יז בוגרר

חוץ מזה פעם הייתה לי בעיה קצת גדולה של שומן... סליחה איזה קצת אני משקר הייתי שמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

lol lypop

New member
oh i love krembo

here..in terms of food, there is nothing israel dosn't have. but i'm happy here

Psychodish

New member
אוקיי, אפשר לעשות רשימה.....? :/

המאכל שאני הכי אוהבת (לא יודעת אם הוא ישראלי) זה במבה....יש הטוענים שבמבה היא לא אוכל, אלא חטיף. זה אוכל אינדיד!!!!! אוקיי מה שאין פה: קרמבו (יש זיוף אבל זה כזה מגעיל שגם את זה לא קונים) חומוס אמיתי של אחלה!!! (יש חומוס בסגנון "צבר" אבל זה פשוט מגעיל) שווארמה (יש פה כמובן שווארמה וונאבי!) במבה (זה אין פה בכלל!!!) חלה של שבת (יאממייי) אני בטוחה שיש עוד מלא דברים, אבל לא ממש עולה לי לראש. כל מיני חטיפים אני מניחה כמו ביסלי ושטויות אין פה. יש סתם צ'יפס מגעיל. נ.ב סורי על כל הסוגריים...חהחחהחהח

מילקי!!

וכל כך צחקתי כשגיליתי את השווארמה פה... אפילו ניסיתי אותה ! למרות שגם בארץ אני לא אוכל שווארמה... בכל מקרה.... למה אני הכי מתגעגע? מילקי! *עוד פחות מחודש עד למילקי הבא!*

מחלולית

New member
באמת שווארמה וואנבי

מעניין איך אני ישרוד בלי אחת נורמלית של ההיא מאיזור ג'

daphnadk

New member
../images/Emo9.gif

מממ הדבר שאני הכי מתגעגעת עליו חוץ משווארמה במבה ....זה ....החטיף הזה....צ'יטוס (מודה הייתה לי היתמכרות) ממממ בזוקה? פלאפל רוטב של ההמבורגר בבורגר ראנץ' הדבר היחיד שטוב פה זה הגלידות (ממממ קצת חסר טעם בחורף כשאפשר פשוט לאכול שלג) וכמובן כמובן זה האוכל של סבתא שלי ששום דבר פה לא ישתווה לו בחיים

למעלה