סקר קטן

אני לא חושבת שאנחנו יכולים להרשות

לעצמנו להגיב ככה ולא להאטם. אנשים עושים מה שהם צריכים בשביל לשרוד, ובארץ הזאת להיות קצת אטום זו תכונת אופי רצויה. עצוב, נכון, אבל אין מה לעשות. אני זוכרת עדיין את התקופה שכל פיגוע נגע בכל נימי נפשי והייתי קוראת את כל הכתבות ואפילו אוספת אותם. וכמה בכיתי. בשביל בכל אופן לחיות כאדם נורמלי יחסית, נאלצתי להפסיק להתייחס עד כמה שאפשר. אני עדיין אגיד לך שזה נורא ואיום ועצוב, ומדי פעם יהיה לי את החיבור, אבל אני משתדלת לא לקרוא ולא להקשיב יותר מדי, כי אני לא רוצה להגיע למצב שאני אהיה כל כך מדוכאת שאני לא ארצה לחיות יותר. זה ממש עניין של פיקוח נפש, של שימור אישי.

tvguy

New member
זה נדחה לעוד שלושה שבועות ובצדק

אין שום סיבה למסיבה כאשר מתרחשת מלחמה כל העם חייב להיות מאוחד ולשדר אנרגיה חיובית לחיילים כך לפחות אני חושב צריך לשמור על מידה מבסויימת של סולידריות זה אף פעם לא הזיק

tvguy

New member
פאשיזם??????

שלום ל"חברה" סוזן איבנובה מה יותר מיליטרי/קומוניסטי מאשר "קומנדר סוזן איבנובה" זה פאשיזם? " העם צריך להיות מאוחד" זה פאשיזם? מה את מאלה שמפרשים כל ניואנס כמו שבא לך? מתעלמת מקונטקסט? מה את מתלהבת? את מזכירה לי חוזרים בתשובה שכל פעם שקורה משהו טוב או רע הם מייחסים את זה לארוע אלוהי ומעוררים את גיחוכם של "דתיים ותיקים" אני בטוח שפרופסורים או אנשי רוח לא ממש יסכימו איתך תגידי, את ממתנגדי הגלובליזציה?

סליחה?

קודם כל, אל תגיב מבורות. קומנדר סוזן איבנובה היא דמות מדהימה, ממש לא קשור למיליטריזם אלא לאנטי מיליטריזם. דבר שני: ממתי קומוניזם קשור למיליטריזם? ההפך. הקומוניזם הוא פציפיסטי!!! וכן, אני מאד גאה להגיד שאני ממתנגדיה החריפים של הגלובליזציה ואמריקניזציה הפושה בכל. ואני מזהה פאשיזם כשאני רואה אותו (הרי אני חיה במדינה בעלת משטר פאשיסטי-אפרטהיידי). סוזן

tvguy

New member
קומוניזם פצפיסטי???????

בואי נדבר על זה או שאולי נשאל את כל האנשים שלנין וסטלין שחטו האם הם חושבים שלנין וסטלין היו פציפיסטים הקומוניזם יכול להיות פצפיסטי בהגדרה מהיום ועד מחר אך מאחר וכל מי שהתנגד להליכה בתלם שהתוו לו נשחט או הועלם התוצאה ( ומה שחשוב זה מבחן התוצאה אם תרצי או לא ) היא שקומוניזם הוא מיליטנטי ומיליטרי ודיקטטורי וטוטליטרי ואיך שלא תסתכלי על זה ואל תתני לי את ההרצאה הידועה על ההבדלים בגישות ומי היה קרל מרקס ומה זה המניפסטו ולמה האינטרפטציה של האנשים היתה מוטעית זה לא חשוב כי זה כשל כמו הקומוניסטים והקיבוצים יושבים לנו על הצוואר בדיוק כמו הדתיים כי בחיים טבע האדם הוא לדאוג לעצמו ולא לאחרים ואולי הגלובליזציה גורמת לרע אבל האלטרנטיבה היא גרועה יותר אין מה לעשות החיים הם בחירה בין אלטרנטיבות וכפר גלובלי קטן עדיף על כפר מבודד. נקודה. ומי שזורק עוגות על שר תקשורת ( רע ככל שיהיה ) הוא לא אחרת מאשר אנרכיסט טיפש שלא התבגר ומי שבכל הפגנה שלו הורג ופוגע ברכוש וגורם למוות ופציעה של עצמו הוא ממש לא פציפיסט כי פציפיסטים אמיתיים הם כאלה שמאמינים שאפשר לפתור הכל בדיבורים כמו אנשים הגיוניים ותחשבי על זה........

לנין וסטאלין? ביחד??????

אוי, לפחו תלך תקרא קצת... לנין נפטר ב1924, וגישתו היתה ההפוכה לחלויטן מזו של סוטאלין. סטאלין לא היה קומוניסט אמיתי. הקומוניזם האמיתי, הלניזים מרקסיזם, הוא אכן פציפיסטי. שים לב, לאחר פרוץ מהפכת אוקטובר הדגולה, הסיגה בריה"מ את כוחותיה מהשטח (מלחמת העולם הראשונה) בהתאם לעקרונות המרקסיסטים. סטאלין היה סתם רודן צמא כוח שרצח מליונים לשם שימור שלטונו. כל קשר בינו לבין קומוניזם הוא מקרי בהחלט.

tvguy

New member
לנינגרד - יש יותר פאשיסטי מזה?

לקרוא עיר על שם מנהיג בצורה כזו בוטה? והפסלים שלו? זה לא פאשיזם? יאללה חלאס עם הצביעות והניואנסים למה את חושבת שהוא נסוג כי הוא היה קומוניסט? אולי הוא פחד? ישבת איתו בחדר כשהתקבלה ההחלטה? תתקדמי

~*~gaL

New member
שלושה שבועות? בטוח?

טוב לדעת.... :) יש לך תאריך מדויק אולי?

למעלה