סקר קטן

xer

New member
עוד פעם שרשור מעניין,אז קפצתי לבקר

אני חושב שאני מעדיף ממוצא רוסי,למה? כי למרות שאני 14 שנים בארץ,אני עדיין קצת (הרבה) חושב שמסתכלים אחרת על בת ישראלית שיוצאת עם רוסי-כאילו קצת סולדים מזה מאשר על בת רוסיה שיוצאת עם מרוקאי,שזה איכשהוא נהיה יותר מקובל,עובדה עוד שנה יש לנו חתונה במשפחה-אחותי עם חצי מרוקאי-חצי יווני,אבל יותר לכיוון המרוקאי(צד האמא). אני לא אוהב להשתייך למשהו מסוים,ובעיקר למנטליות מסוימת,אבל אם כבר,אני אעדיף מישהי עם מנטליות רוסית כי נראה לי,ואל תתפסו אותי פה במילים,זה רק מהסביבה שאני מכיר,שהרוסיות נגיד ישמחו יותר ללכת לתיאטרון לאיזה משהו,מאשר ישראלית,ואם כבר אז ילבשו יותר מחולצת T וג'ינס,שזה משום מה קצת משגע אותי איך שהישראלים באים לתיאטרון. גם בקטע של ספרים וסרטים,הרוסיות משום מה קולעות לטעם שלי יותר מישראליות,וזה לא שאני קורא ספרים של סופרים רוסים או משהו,וגם סרטים רוסים אני לא רואה בכלל,ושום מוזיקה רוסית אני גם לא מקשיב. בקשר לשתיה,אני לא שותה,אז קשה לי להגיד שפה תיפול ההכרעה,על איך שמוצא מסוים שותה,כי אני לא אוהב את זה גם ככה. יש גם דברים שאני לא אוהב במנטליות רוסית,וזה משהו ששמתי לב לזה,שהרוסים-ההורים תמיד בקטע של להגיד "יו,מה יגידו השכנים,חברים-עם מי הבת שלי יוצאת",ואצל הישראלים זה נראה לי קצת פחות בעניין הזה. גם את הקטע של הרוסים,ללכת רק לדיסקוטק רוסי ולא למשהו יותר מעורב אני לא אוהב,אבל זה גם אולי כי אני לא אוהב מוסיקה רוסית ואת העובדה ששם האלכוהול נשתה בכמויות אחרות,אולי גדולות יותר מאלו שבמקומות בילוי עם קהל מעורב. בצבא הייתי עם יותר ישראלים מאשר רוסים,ככה שאני די מאוזן בזה שהייתי עם 2 סוגי האנשים די הרבה זמן,מחוץ לצבא יש לי גם חברים ישראלים,לא רק רוסים. אז בקיצור אני אעדיף מישהי רוסיה.

the crazy angel

New member
קצת באיחור, אני יודעת...אבל אני רק

יומיים פה...אז תסלחו לי נכון? חייבת להגיד יש לכם דיונים מאוד מעניינים! קודם נציין ש...אני צברית ועכשיו נענה: מעדיפה רוסים, גם בגלל המראה...וגם בגלל המנטאליות...למרות שאם זה מישהו שעלה מרוסיה אז זה גם תלוי מאיפה הוא שם...כי יש הבדל גדול בין איזור לאיזור... ואם מישהו שגדל בארץ...אז זה גם דיי תלוי מאיזו עיר...ועם איזה סוג אנשים הבנאדם גדל...

למעלה