סקר קטן

דיה דיה

New member
סקר קטן

מה גורם לך לבכות? מה הכי מכעיס אותך? מה הכי מעציב אותך? איך אתה יוצא מהכעס/העצב? מי עוזר לך לצאת מזה? כמה זמן לוקח לך לצאת מכעסים ובכי?

סוקהלעך

New member
כמה קטן?

מה גורם לך לבכות? אמא מה הכי מכעיס אותך? אמא מה הכי מעציב אותך? המצב עם אהובי איך אתה יוצא מהכעס/העצב? פצפצים מי עוזר לך לצאת מזה? חברותשלי כמה זמן לוקח לך לצאת מכעסים ובכי? תלוי כמה רציני זה

../images/Emo41.gif../images/Emo128.gif../images/Emo41.gif

מה גורם לך לבכות
סרטים מרגשים, דברים עצובים..
מה הכי מכעיס אותך
ריכולים, אנשים מתלהבים, ויש עוד חח
מה הכי מעציב אותך
שאלה ראשונה
^^^^^^^^^^^^^^^
איך אתה יוצא מהכעס/העצב
שומעת שירים, יוצאת
מי עוזר לך לצאת מזה
אני, עצמי, אנוכי ו.. אני
כמה זמן לוקח לך לצאת מכעסים ובכי
תלוי עד כמה אני עצבנית או בוכה

Incomplete Girl

New member
חח איזה סקר חמודי../images/Emo9.gif

מה גורם לך לבכות? פוגעים בי,באדם שאני אוהבת או אפילו סתם לשמוע שיר עצוב
מה הכי מכעיס אותך? אוייש המון דברים-צביעות,שמשקרים לי,אנשים רעים (מי אמר ילדה בת 10?) וכל מיני נו מה הכי מעציב אותך? כאב איך אתה יוצא מהכעס/העצב? שומעת מוזיקה מי עוזר לך לצאת מזה? החברים כמה זמן לוקח לך לצאת מכעסים ובכי? תלוי

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

מה גורם לך לבכות? הרבה.. ריב עם חברה, מוות של מישהו קרוב, סבל של מישהו קרוב וחשוב לי, אהבה לא הדדית. מה הכי מכעיס אותך? בגידה, שקרים, צביעות, אגואיזם, רכושניות, טיפשות, קליטה איטית, שחושים שאני אשמה וזה לא נכון <> מה הכי מעציב אותך? סתכלו ב'מה גורם לך לבכות'ץץץ איך אתה יוצא מהכעס/העצב?כותבת, מנגנת, שומעת מוזיקה בדר''כ... מי עוזר לך לצאת מזה?או שהמוזיקה או חברה כמה זמן לוקח לך לצאת מכעסים ובכי?תלוי איזה. אם אני מגלה על חברה משהו שלא האמנתי- נגיד. אז איזה מלא זמן. יענטו בערך חמישה ימים, וזוכרת את זה לתמיד. אבל סתם... אני לא שוכחת, אבל די מהר.

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

מה גורם לך לבכות? הרבה דברים :\ שפוגעים בי, שמעצבנים אותי.. מה הכי מכעיס אותך? שמעצבנים אותי
מה הכי מעציב אותך? שפוגעים בי :\ איך אתה יוצא מהכעס/העצב? ממ שומעת מוזיקה, מדברת עם אנשים נחמדים :> מי עוזר לך לצאת מזה? אנשים שאני אוהבת.. כמה זמן לוקח לך לצאת מכעסים ובכי? בד"כ כמה שעות :\

:>

מה גורם לך לבכות?-שמעצבנים אותי,פוגעים בי|: מה הכי מכעיס אותך?-שמתייחסים אליי כמו ילדה קטנה,שחושבים שאני לא מבינה כלום. מה הכי מעציב אותך?-שאני מתגעגעת למישהו,שאני בריב,שאני נפגעת איך את יוצאת מהכעס\עצב?-מדברת עם החברה הכי טובה:>,שומעת מוזיקה מי עוזר לך לצאת מזה?-החברה הכי טובה,חברות הכי טובות כמה זמן לוקח לך לצאת מכעסים ובכי?-בדר"כ שעה

חני 21

New member
אני....

מה גורם לך לבכות? בצל חח... האמת יש מלא אבל בעיקר אם אני רבה עם אנשים יקרים לי. מה הכי מכעיס אותך? כשמשקרים לי... אני יכולה למות מזה מעצבים. מה הכי מעציב אותך? ילדים קטנים במצוקה איך אתה יוצא מהכעס\עצב? זה נורא תלוי מה מידת הכעס שלי... אם אני רותחת מעצבים הדבר היחיד שמרגיע אותי זה לישון כמה שעות... אם זה סתם כעס לא רציני אני נכנסת לחדר שלי שמה מוזיקה ויושבת בלי לעשות כלום... מי עוזר לך לצאת מזה? אף אחד אני לבד.. כמה זמן לוקח לך לצאת מכעס ובכי? שוב זה תלוי מה מידת הכעס... אבל בדרך כלל לא הרבה זמן...

victoria777

New member
עונה

מה גורם לך לבכות?כשאני מרגישה שלא מבינים אותי ומתייחסים כלפי בצורה ממש לא הוגנת. מה הכי מכעיס אותך?התנשאות מה הכי מעציב אותך?חוסר צדק איך אתה יוצא מהכעס/העצב?זה פשוט עובר מי עוזר לך לצאת מזה?הזמן כמה זמן לוקח לך לצאת מכעסים ובכי?תלוי עד כמה זה גרוע

blacky h

New member
אני../images/Emo98.gif

מה גורם לך לבכות? התעללות בבעלי חיים. מה הכי מכעיס אותך? אנשים שהם לא עצמם, אנשים חסרי דעה, אנשים שמשקרים, אנשים רעים, אנשים צבועים, ובכלל-אנשים. מה הכי מעציב אותך? התעללות בבעלי חיים וכשאני רבה עם מישהו. איך אתה יוצא מהכעס/העצב? מוזיקה, והמון. מי עוזר לך לצאת מזה? המוזיקה ואמא. כמה זמן לוקח לך לצאת מכעסים ובכי? אממ.. זה תלוי, אבל בדרך כלל לא לוקח יותר מידי זמן. (אני לא אוהבת לשים הודעות של "אני חדשה!" אבל-אני חדשה
)

טושית18

New member
סקרים קטנים עדיף...

לבכות:כשפוגעים בי. האקסים שלי. כשעליתי במשקל. מריבות עם המשפחה.מריבות קיצוניות עם חברים,דחייה מצד בני המין השני. הכי מכעיס:כשמשקרים לי הכי מעציב:כששופטים לפי מראה,אנשים שטחיים,אהבה חד-צדדית אני יוצאת מהכעס עצב:לא יודעת...כל פעם שיטה אחרת... בדרך כלל חברים עוזרים לצאת ממצבי כעס וכאלו...לפעמים אני בעצמי לא הרבה זמן...עובר לי מהר

LOVE SIMS 2

New member
תשובות לסקר

מה גורם לך לבכות? לב שבור... דיכאון... מה הכי מכעיס אותך? שאני אוהבת מישהו והוא לא אוהב אותי מה הכי מעציב אותך? כנ"ל איך אתה יוצא מהכעס/העצב? לאדעת זה ממש קשה מי עוזר לך לצאת מזה? המשפחה החברות כמה זמן לוקח לך לצאת מכעסים ובכי? שנים

למעלה