סקר קטן...

Anwanis

New member
חס וחלילה קרחת! ../images/Emo5.gif

תראי, את ג'וני אני מוכנה ללקבל בכל מצב... אבל קרחת זה לא משהו על אף דבר לדעתי. תנו לי שיער ארוך!!! בשוקולד הוא היה יפהפה. סטייל שוקולד הוא האהוב עליי, למרות שאני גם אהבתי אותו בסליפי הולו, כזה חצי ארוך חצי קצר... אבל אין על שוקולד.

adi2121

New member
קרחת זה מזעזע

מרוב האימה לא ראיתי אפילו את לאס וגאס , אני מפחדת להשאר בטראומה לכל חיי.

Anwanis

New member
מסכימה מכל הלב...

גם אני לא ראיתי את לאס וגאס, אבל מסיבות אחרות (פשוט לא יצא לי). אבל קרחת זה נוראי בעיניי.

זה סרט מצוין ביותר.

כדאי לכן לראות, זה סרט מורכב ומסובך וצריך בגרות מסוימת בשבילו, אבל אל תשכחו שג'וני לא אוהב שמתייחסים אליו כאל סמל סקס, אלא כאל שחקן רציני ומוכשר. בסרט הזה הוא מפגין כשרון בכל העוצמה.

Anwanis

New member
אני אחפש את הסרט.

מאוד רציתי לראות אותו. ומלבד זאת - לפני שידעתי שהוא חתיך, ידעתי שהוא שחקן מוכשר, ואני מעריצה אותו על הכישורים שלו. זה שהוא יפה זה רק פלוס.

../images/Emo45.gif ../images/Emo54.gif

כאילו, הוא בנאדם שנראה ממש ממש ממש (ממש!) טוב.. אבל חוצמזה, הוא אחד השחקנים המוכשרים שראיתי... ממש אפשר להיכנס לדמויות שלו בגלל המשחק.. הוא מוכשר.

adi2121

New member
בעיה שלו

אני כן מתייחסת אליו כמו סמל סקס , ככה בא לי :p חחחחח אבל כן כן הוא גם שחקן טוב , אבל אין פה אחת שיכולה להגיד שאם הוא לא היה נראה כמו שהוא נראה, הוא היה נחשב כזה שחקן טוב , כי בסך הכל , הלוק אומר (כמעט) הכל בהוליווד הרדודה . אם הוא לא היה נראה כמו סמל סקס, לא היו טורחים להעסיק אותו . וזה נשמע רדוד ומגעיל אבל זה ממש ככה. וברור שהוא שחקן טוב, ואני ממש מעריכה אותו , אבל ההופעה שלו היא בהחלט חלק גדול מאוד , ועובדה שהוא משתמש בה לכל מיני כיוונים בסרטים שלו .

דווקא אני לא מסכימה איתך ../images/Emo54.gif

לפחות לא ברוב המובנים.. כי נראה לי אחד הסרטים הראשונים שלו שהוט ממש התפרסם היה בבימוי של טים ברטון, אם אני לא טועה, וטים ברטון לא נראה אחד שבוחר לפי הלוק... כי יש לו את המוזרויות שלו, וגם לג'וני...וזה למה הם מסתדרים ביחד..לא בגלל ה"לוק".
וחוצמזה, נגיד ב"המספריים של אדוארד" הוא אמור להיראות לא הכי טוב שבעולם..(אבל האמת שלדעתי הוא נראה כזה חמוד שם!!) ובכל זאת, ראו שהוא משחק מעולה.. וגם בלאס וגאס הוא שיחק תפקיד עם לוק לא הכי טוב... והוא שיחק מעולה.. ככה שלפי דעתי, זה מראה שהמראה לא קובע הכל.. מצטערת על ההפצצה...יש לי קטע כזה שאני לא מפסיקה לדבר על נושאים כאלה..

adi2121

New member
נו בסדר כי זה טים ברטון

וזה התפקיד הראשי והרציני הבאמת גדול שפתח לו את הקריירה , אבל אם הוא לא היה כזה חתיך , היו מלהקים אותו לסרטים כמו "שוקולד " או "השער התשיעי" שבהם הוא מתוקף התפקיד צריך לשחק סוג-של סמל סקס . אם הוא לא היה נראה כמו שהוא נראה, היו לוקחים אותו ל"שוקולד" ? לא . כי שם חלק גדול מהתפקיד שלו בתכלס זה לגרום לכל הנשים להזיל ריר , ולהיות על תקן ה"מסוקס המיסתורי" שבסרט . וב"שער התשיעי " - חצי מהסרט הוא ערום או מאוד קרוב לזה , ואם הוא לא היה כזה בייב , היה טעם שהיו מלהקים אותו לתפקיד של אדם שאת רוב זמנו מבלה ללא בגדים (ותודה לאל על זה) . הוא לא יכל לשחק תפקידים שמצריכים מראה טוב אם לא היה לו את זה . אם תנסי למצוא שחקני קולנוע ממש מגה סטארים (ולרוב צעירים) , יהיה לך מאוד קשה למצוא כאלה שלא נראים טוב . הוליווד רדודה היום , ומאוד . בלי סרטים כמו "המספריים של אדוארד " הייתה נדבקת לג'וני הסטיגמה של סמל הסקס . ואני לא אומרת שזה כי הוא לא משחק יפה חלילה ,אלא בגלל המציאות .

וזאת בדיוק הסיבה שאמרתי

אני לא מסכימה חלקית
כי ברור שיש כאלה שלא היו מלהקים אותו, כי ברור שהוליווד רדודה.. אבל התכוונתי שזה לא שאף אחד לא היה מלהק אותו...אבל אולי לכמה סרטים זה באמת נכון שלא היו לוקחים אותו כי הוא לא היה נראה טוב... קיצר, אני מניחה שכולנו נסכים שזה פשוט פלוס גדול שהוא נראה טוב
נ.ב: תודה על התמונה...אני כל הזמן רואה פה תמונות חדשות! גמני רוצה להעלות תמונה...

adi2121

New member
חחח זה זידרוג של מה שיש בטופלס

זאתי כוללת פופיק..ותראי איך הוא מזיע ...גרררררררררררררררררר......... הנה עוד אחת מהשער התשיעי , ולזאת אני קוראת "למה אני לא שמיכה ?! הו , למה ?"

Smiled

New member
מממ

חוץ מהלוק המהמם, והכשרון... יש בן אדם מדהים מאחורי זה...ואולי אני באמת לא מכירה את ג'וני אישית, אבל לפי הדברים שהוא אומר, אפשר להבין כמה הוא חכם, ושכחו באמת את הקטע של סמל מין והכל, לא הייתן רוצות אבא כזה?? (לא, לא בעל...אבא! חח).

מממ...../images/Emo54.gif

האמת? מצדי, שיהיה אבא, ידיד, חבר, בעל, העיקר מישהו כזה בחיים..לא? הוא באמת נראה לי בנאדם מקסים. אולי אני לא מכירה אותו אישית, אבל אני חושבת שכל שחקן מחדיר בדרך כלשהי את האופי האמיתי שלו... ועד עכשיו, יכולתי לראות שהוא בנאדם מקסים.. גם בראיונות וכאלה.. הוא נראה כזה צנוע ואדיש מדי פעם. אני אוהבת את זה. כאילו, האמת, שאף פעם לא חשבתי עליו בתור סמל סקס...תמיד חשבתי שהוא נראה ממש טוב..אבל לא יודעת, אני לא אוהבת להחשיב שום בנאדם בתור סמל סקס. אוי, הנה, שוב אני נסחפת לי בתגובות פה במקום להתכונן לספרות

adi2121

New member
חחחחחחחחח נכון כשמסתכלים על התמונה

בקטן ,זה נראה כאילו הוא העורר לבדוק אם החבריקו שלו עדיין שם למטה ?

לגמרי! ../images/Emo54.gif

האמת, שגם כשהגדלתי זה נראה ככה.. אבל לא העזתי להגיד כלום :-X

WallFlower

New member
זה תמיד כיף כשאנשים מתדיינים

ומגיעים בסוף לאותה מסקנה שהגיעו אליה מקודם

למעלה