סקר קטן

סקר קטן

מי לדעתכם הכי טוב בארץ נהדרת
אני לא מדבר על השחקנים בכלליות אלא על איך שהם בתוכנית. תיכתבו לפי הסדר מי לדעתכם הכי טוב, ומי אחר כך.

טוב, אני..

מקום ראשון - ללא ספק עלמה זק. מקום שני - טל פרידמן (הוא מגלם את כל הדמויות הכי טובות
) מקום שלישי - אלי פיניש. מקום רביעי - מריאנו אידלמן. מקום חמישי - טל פרידמן. מקום שישי - אודי בן פדרבוש. מקום שביעי - אורנה בנאי. אין מה לעשות - לאורנה יש מעט תפקידים העונה, ותודו שהיא לא משהו בארץ נהדרת. ושוב אני מזכיר שלא מדובר עליהם כשחקנים בכלליות - כי אז אורנה לא הייתה מקום אחרון. מדובר על ארץ נהדרת לבד.

מלאכית16

New member
הוא כל כך טוב..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo154.gif

שמגיע לו פעמיים
(הוא לחלופין- הוא כל כך גדול, שהוא תופס שני מקומות
...[אההה...אל תעלב אהובי
])

alinali

New member
אני..

מקום ראשון- טל פרידמן!! מקום שני- אלי פיניש מקום שלישי- דב נבון!! מקום רביעי- מריאנו {בזכות מופז ומרגול..הוא עושה אותם כ"כ טוב!!} מקום חמישי- עמלה זק מקום שישי- אורנה בנאי {הדמויות שלה לא כזה מצחיקות אותי..הייתי שמחה אם יחליפו לה את כל הדמויות!!} מקום שביעי- אייל קיציס..אין לו כ"כ תפקידים משעשעים בתוכנית..אבל הוא ללא ספק יודע להנחות את התוכנית!!

S H I L G I

New member
קששה..קששה...../images/Emo4.gif

אני יכולה רק להגיד את הפייבוריטס שלי אורנה קיציס פרידמן עלמה מריאנו ואלי למרות שכולם ממש טובים אבל תמיד יש את הפייבוריטס

זאת אומרת

כולם חוץ מפדרבוש... האמת היא שאני התלבטתי בין אורנה לאודי על המקום האחרון. זאת אומרת - הם לא גרועים - בכלל לא - אבל הם פחות טובים מהאחרים.

love amor

New member
עונה..

מקום ראשון-טל פרידמן
מה לעשות,היו לו ת'דמויות הכי טובות
מקום שני-אממ..אלי פיניש מקום שלישי-אורנה בנאי
מקום רביעי-עלמה זק
מקום חמישי-דב נבון מקום שישי-מריאנו..את הדמויות שלו פחות אהבתי
קיציס נחשב?
כי לא היה לו איזה דמות הוא משחק את עצמו חח

bad boys2

New member
מממממממממממ

פרידמן דב פיניש אורנה מריאנו עלמה קיציס

המממ...אקא! שלי....

1 טל פרידמן 2 אלי פיניש 3 קיציס 4 אורנה בנאי 5 דב נבון 6 עלמה זק 7 מריאנו ו....יוסי תעשה לי ילד
חחחחחחחחחח

LoLo16

New member
וואו, ממש קששששה... ../images/Emo4.gif

1. פרידמן 2. דב 3. קיציצ המושלם...
4. אורנה 5. עלמה 6, 7. אלי ומריאנו זה לא שאני אוהבת מישהו מהם פחות או יותר, זה פשוט ע"פ למי אני מחכה יותר בתוכנית. לדעתי כולם מוכשרים בצורה מדהימה. (איזו פוליטיקאית יצאתי..
)

מלאכית16

New member
מממ...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo154.gif

1. פרידמן המלך. אין עליו. 2. עלמה זק. 3. אלי ומריאנו. אני חולה על שניהם באותה המידה... 4.קיצ'ססססססס..
5.אורנה.

מלאכית16

New member
אההה...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif|המן|

אני יודעת... פשוט אני כבר בשיבעים פורומים שאני לא עומדת בקצב
אולי אני אהיה משתתפת פאסיבית, כמו שאני בפורום קיצ'ס ופרידמן (שם ממש הפכו אותי לפאסיבית...מתעלמים ממני שם
)

../images/Emo26.gif

טל פרידמן אייל קיציס אורנה בנאי דב נבוןעלמק זק אלי & מריאנו (נו, אני תמיד מתבלבל
. להוציא עניין מופז - שהוא באמת גדול).

double O S

New member
זה ממש קל../images/Emo96.gif

1:טל, דב, עלמה, אורנה, אייל, אלי, מריאנו. 2:.....................................

XplowBoy

New member
טוב טורי!

טל פריידמן(איזה שאלה!) עלמה זק דוב נבון מריאנו אידלמן אלי פיניש אורנה בנאי אייל קיציס

למעלה