סקר קטן

lee3008

New member
לא!!

הוא מעצבן!! לפעמים הוא חלק חלק ולפעמים הוא סתם מגעיל

VVEE MAN

New member
אני כן אבל

אחרים לא אוהבים אותו והם סתם בני זונות מניאקים ואני לא שם עליהם בכלל

לא ממש..

אבללללללללללל.. הוא חתיכי וארוך.. ואחרים כןאוהבים.. ולצערי סבתות אוהבות ללטף אותו.. ואנשים אוהבים ללחוש מאחורי "יו איזה שער ארוך" וכבר ציינתי שסבתות אוהבות ללטף אותו?!

BiAAcH

New member
אם אני אגיד שלא...

דבר ראשון קרן תתקשר אלי ותגיד שיש לי 7 ימים לחיות, ואז תשחט אותי עם מסור חשמלי, ודבר שני, אני אהיה שקרן, אני אוהב את השיער שלי, ליפה גדולה כזאת...

Ocean Born

New member
../images/Emo99.gifגם אני אוהבת אותו, גיא..

:]. ויייייי. אני לעולם לא אשחט אותך, יש לך שיער ^^"

sweet 666

New member
טוב, השאלה המתבקשת היא- איזה שיער

כלומר, איפה? אני אוהבת את הפרווה הרכה והנעימה שלי בגב שמחממת אותי בחורף וסופגת זעה בקיץ, אני אוהבת את הסיבוב היפה שיש לי בידיים, אאהמ..מה עוד.נשאר..?אאה..את הגבות אני לא אוהבת..הצבע שלהן שונה מצבע השער..בראש, ובכלל..הן לא מתולתלות וזה משעמם...לכו תבינו. ריסים זה סתם תקוע. אני לא אפרט בשאר המקומות...אתם לא רוצים... זהו נכון..?

sweet 666

New member
אוי פאק, שכחתי משהו..שערי הארוך ז"ל

כן כן..היה כיף לגזור אותו...אני שונאת את הקשרים את זה שהוא בחיים לא מסתדר אפילו אם אני מבקשת ממנו יפה, לא אוהבת לחפוף ולא אוהבת את הפוני שתמיד נכנס לי לעיניים( נשמע מוכר לאור)...בקיצור: בעעעעעעעעעעעע חוץ מזה הכל בסדר איתו ואני מרוצה... רק חבל שהוא לא בלונדיני,ארוך וחלק.

omni96

New member
אנה זה בסדר

אני יודע שאת בלונדינית בנשמה וזה למה את רוצה כל כך שיער בלונדיני

Ocean Born

New member
כן.

הוא שחור (טוב, הצבע דיי יורד, אבל כעיקרון הוא חום נורא כהה.) ונורא חלק וארוך (כמעט עד הטוסיק ^^").. אז וייייי לי. אבל יותר אני אוהבת את השיער של גיא |ליפה|מאוהבת||ליפה|

omni96

New member
ממממ

חשבתי שכולם שונאים את השיער שלהם אני צריך לטפל בו הרבה ואני לא אוהב להשקיע בדברים אז בגלל זה אני לא אוהב אותו וגיא מאיפה הכובע הזה שנתת לי במועדון ?????

JACKASS 4 LIFE

New member
אממם תלוי =/...

כשהוא לא ממש ארוך אז סבבה כי עם קצת ג'ל הוא מיסתדר סבבה...מוהיקון סטייליסטי כזה =).. אבל שהוא ארוך זה סיוט!! צריל לעשות פן ולהעמיד איתו עם דאקס!! אוף זה ממש מעצבן =/... צריך לחמם את הקופסא של הדאקס כמה שניות שהדאקס יהיה נוזלי ואז מהר מהר למרוח ולעצב ת'שיער ועם לא הולך אז צריך שוב לחמם תקופסא ושוב.... אבל זה יוצא הרבה יותר יפה... =)... טוב אני הולך אכשיו למספרה (בתיקווה שהספר שלי יקבל אותי..) ואני צובע את השיער... חח אני נישמע מזה הומו/סטיליסט פה... ספר שלי.. עיצובי שיער.. חח אוף ניהיה ממש משעמם פה =(... נירא לי בסוף כולכם תיראו הודעה שלי ולא תיפתחו אותה כי אתם תידעו שהיא ממש מגילה ואני הרבה אבל ממש הרבה מזיין את השכל... נירא לי גם שאחריי אתמול קרן לא תענה לי באיי סי קיו =(... אוף כולם שונאים אותי... אנלא מיתפלא למה.. אבל עדין שונאים אותי... טוב מספיק עם הזיוני שכל!!! יאלה אני עפתי ביי לכם.. ובבקשה תאהבו אותי.. אתם אוהבים את גיא ולו יש ליפה =/...

lee3008

New member
אני ../images/Emo23.gif אותך!!

אפילו שאני לא ממש מכירה אותך!!

sweet 666

New member
חחחחח, זה כל מה שיש לך להגיד?

אבל אי אפשר לברוח מהמציאות... אתה צודק...זה מה שאני..

למעלה