סקר קטן!

• פותח הנושא NeMy
  • פורסם בתאריך

NeMy

New member
סקר קטן!

ממאיפה לדעתכם הסדרה התחילה להתדרדר? 1. התחיל כל העניין עם הקרומגס וזה כבר לא היה פרק-פרק אלא יותר בהמשכים 2. מאז שווייד עזבה (זאת התשובה שלי..
) 3. מאז שהפרופ' מת 4. מאז שג'רי עזב 5. לא התדרדרה בכלל, מה הבעיה שלך יא פספוסה מה את נדחפת? אחלה סדרה שביקום!

Boran

New member
מצד אחד...

הדבר שעשה את הסידרה לסידרה הענקית שהיא הוא זה שכל פרק עולם חדש לגמרי. בעונה של הקרומגס, זה כבר הפסיק להיות ככה, וכל עולם הם נלחמו בקרומגס וזה ממש הרס את הסידרה. אחרי שהפסיקו עם הקרומגס כל פרק וחזרו קצת למה שהיה בשתי העונות הראשונות הסדרה שוב השתפרה, אבל מאז שקווין עזב זה כבר לא אותו דבר.

ברינסלי

New member
אבל הם הפסיקו ממש עם הקרומאגס רק

בעונה החמישית... העונה הרביעית היתה כמעט כולה קרומאגס. ואין אפילו פרק אחד בעונה החמישית שאפשר לראות בו שיפור של ממש... להיפך. אה, ומישהו אחר כתב כאן (אם הבנתי נכון) שהיו כמה פרקים של הקרומאגס לפני העונה הרביעית. למעשה, היה רק פרק אחד - Invasion בסוף העונה השנייה. הפרק The Other Slide of Darkness (זה עם הכפיל של קווין מהפיילוט שהפך למנהיג הפראים בעולם הערפל הצהוב) לא נחשב, כי הקרומאגס הופיעו בו רק בפלאשבק.

GreeCheeMan

New member
הבעיה זה לא שיש פרקים בהמשכים...

הבעיה היא איך עושים את זה. יכולה להיות סדרת אקשן מצוינת כשכל פרק קשור לקודם (ע"ע באפי), ויכול להיות שפשוט הסיפור המקשר לא מספיק טוב (ע"ע הקרומגס וריקמן, למרות שבריקמן רק מדי פעם חזרו אליו, אז זה היה בסדר). בקשר למתי הסדרה התחילה להדרדר, אז יש לי תשובה קצת מסובכת: תחשוב שהסדרה זה אדמה, ולפעמים יש הרים (עליות) ולפעמים ההרים נגמרים (הידרדרויות), אז בהתחלה של הסדרה, היא הייתה הר גבוה מאד. ברגע שהפרופסור עזב אותה, התחיל שיפוע בהר, אבל עדיין היא הייתה טובה. כשהתחילו הקרומגים, זה נתן קצת עניין אבל נמאס אחרי קצת זמן ככה שהייתה עוד ירידה קטנה. כשהתחילה העונה החמישית פתאום נפתח צוק עמוק מאד מאד. ובקשר לזה שוויד עזבה, אף פעם לא ממש אהבתי אותה, וקיבלנו תחליף ראוי ביותר בצורת מגי.

אני חושבת שכל דבר שציינת דרדר קצת

את הסדרה. כשהפרופסור מת הסדרה נפלה קצת, כשוויד עזבה עוד קצת, כשהתחילו להתעסק יותר מדי בקרומגים עוד יותר אבל שג'רי עזב הסדרה נפלה לגמרי והיא השתנתה לגמרי אין על מה לדבר.

The tooth Fairy

New member
4. מאז שג'רי עזב!!

הוא זה שנתן חיים לגלישה, הוא עם העיניים המשגעות שלו!!!!!!!!

Plok2

New member
למזלי הקלטתי איזה 15 פרקים

עם הרביעייה המקורית, אבל זה לא היה בעונה הראשונה ורק חלק מהשניה אם בכלל. אבל גם משהו עם ה-4 המקוריים.

davids faery

New member
אהמ...

מתי שויד עזבה.... ואז גם כל השאר התחילו לעזוב..ואז הופיעו הקרומגס..והסידרה נהרסה לגמרי...

Chakotay

New member
אהמממ...

הפרופסור כמובן הוא היה הדמות הכי טובה שם וחבל שהרגו אותו אז זה קצת הדרדר אבל ש קווין מלורי עזב זה באמת שינה לגמרי את הסידרה ולפי דעתי הקרומגס היו טוויסט נחמד רק חבל שהתעסקו איתם יותר מידי.

A.L (boy)

New member
../images/Emo45.gif תומך בהחלט - אבל...

הייתי מסתכל על זה בצורה כזו: תחשבו שוויד ורמי הם הידיים, הפרופ' הוא הצוואר, והראש הוא כמובן - קווין. הראש לא יכול להתקיים ללא הצוואר שמחבר בינו לבין הגוף. ככה פחות או יותר אני רואה את זה.. (הגוף, כמובן - זו הסדרה עצמה).

De fire

New member
לדעתי הפרק הראשון של העונה הרביעית

אני זוכר את זה כמו אתמול... עונה חדשה של גולשים בזמן בערוץ שש... באותה שעה היתה סוף עונה אפ אני לא טועה של באפי. העדפתי להקליט באפי ולראות סליידרס ב"לייב". ואוי לעיניים שכך רואות (לא, אני לא מורה...) קווין בכלל מיקום מקביל אחר ולא מה"מקורי"?! לאן התדרדרו התסריטאים?! משם היה ברור שהסדרה בדרך למדרון ארוווווך מאוד... וחבל):

JaWbreaker15

New member
היא התחילה ממש להדרדר

כשקווין גילה שאמא שלו היא לא באמת אימא שלו... לפי דעתי. קצת פחות כשההרכב הראשוני התחיל להתפרק (אני לא זוכרת מי עזב קודם, וויד או הפרופסור). יעל

Boran

New member
לא ממש מסכים...

תראי, תמיד הם היו צריכים מטרה למסע, נכון? בהתחלה המטרה שלהם במסע היתה למצוא את עולם הבית. כשהם מצאו את עולם הבית לסדרה היתה צריכה להיות מטרה אחרת, הרי הם לא יכולים לגלוש ככה סתם בלי מטרה. אז הם הכניסו את החיפוש אחרי העולם של ההורים, שלדעתי זה היה ממש ענק. למרות שיש לך נקודה, באמת המטרה הכי מרתקת שהיתה להם מתוך כל המטרות שהיו להם בסידרה (רדיפת ריקמן, סתם קרומגס (מה היתה בדיוק המטרה שלהם בעונה של הקרומגס?), מציאת דרך להחזיר את קווין וקולין...) היא חיפוש עולם הבית.

Lu Tze

New member
אני לא ממש מבין את ההיגיון שלך,

הם מצאו את עולם הבית, אז הם היו צריכים למצוא מטרה אחרת כדי לגלוש? אתה יודע שהם לא היו חייבים למצוא את עולם הבית, נכון?

Boran

New member
אני מדבר על המפיקים של הסדרה

הרי הם לא יכולים לעשות סידרה שבה סתם גולשים בלי מטרה אם יש מטרה הסדרה הרבה יותר מעניינת

Lu Tze

New member
חח... כן...

אבל מי אמר שהם היו חייבים לחזור הביתה?

הדאפי

New member
נראה לי שפספסתי פרק..

ברור שפספסתי, והרבה, אבל מתי קווין גילה שאמא שלו היא לא אמא שלו וכו'?

NeMy

New member
עד כמה שאני זוכרת

זה היה בפרק שהם היו בכלא כזה, והיו שבבי מחשב בשורש כף היד של מישהו.. חח, לא יודעת..

nitzan9

New member
בפרק הראשון של העונה החמישית

הקרומגס תפסו את קווין, והכניסו אותו לתא מעצר שהייתה בו גם "אמא" שלו, והיא סיפרה לו על כל הקטע עם ההורים שלו.

למעלה