סקר קטן.....

סקר קטן.....

שכל אחד יאמר (בבקשה^____^) עד לאיזה פרק הוא הגיע ב-DB/DBZ/DBGT ויאמר גם איזה סרטים וספיישלים הוא ראה כבר.

proof

New member
אני הגעתי ל273 בDBZ

לא ראיתי את DB ולא את GT ראיתי את כל הסרטים עד 13 וגם את שתי הספיישלים

ash 1

New member
ראיתי את הפרקים שהראו בישראל

3 פרקים של GT ביפנית את 2 הספיישלים באנגלית ואת הסרט על מטל קולר באנגלית (6)

KeNNy7

New member
אני ראיתי

את הפרקים בישראל וספיישל ברדוק למה אני לא רוצה שסרטים/ספיישלים יספיילרו לי הכל וכשיהיה לי מחשב נורמלי אני יתחיל להוריד מלא פרקים אז תמליצו לי בבקשה

אני ראיתי את...

את הפרק zarbon transformed, the eldest namek והפרק שגוקו ופיקולו לומדים נהיגה בלי קול כי הרמקולים שלי דפוקים (אבל עד היומולדת, 17/2, כבר יהיו לי חדשים) ועוד את הפרק הראשון של ג'יטי בלי קול, אבל אחרי היומולדת אני יתחיל להוריד המון ולפי הסדר ואז אני אראה כמו בנאדם.

Gohan

New member
אני..

הגעתי לפרק 226 ביפנית, שדבורה מסיים את המדיטציה שלו ומוכן להילחם בגוהאן. ראיתי את 2 הספיישלים, ואת סרטים 1-10, ואני צריך לראות באמת את 11..

ראיתי את:

פרקים של DBZ באנגלית עד 272(כל האנגלית שיצחאו עד היום) כל GT ראיתי אני כרגע בפרק 97 ב-DB וראיתיאת כל הסרטים וכל הספיישלים של 3 הסדרות

URNFS

New member
>>>

DB = עד 100 באנגלית הכל DBZ = עד 71 ביפנית. והבארדוק ספיישל ביפנית.

Taker Sucks

New member
אני:

עד 273 ב DBZ(אולי פיספסתי כמה פרקים פה ושם). עד 102 ב DB(אני עכשיו יוריד את השאר ב יפנית). רוב DBGT. כל הסרטים(חות מהסרט הראשון של דרגון בול שאני מוריד עכשיו מהקאזה), וכל הספיישלים.

Yadun

New member
ובכן

DB-125 וכרגע אני מנסה להשיג את השאר DBZ-55 ועדיין מוריד (זין על מתב) DBGT-ראיתי כמה פרקים לא בסדר מסוים ולא ממש התעמקתי עד איזה 30 ואם מישהו מוכן בטובו להתחבר לאייסיקיו שלי ולשלוח לי פרקים שיהיה אולי מהיר יותר אני יודה לו מקרב לב

General Zod

New member
אני:

DBZ: עד 272 (אני לא רוצה לראות ביפנית) סרטים של DBZ: ראיתי את חמשת הראשונים. במקום לפתוח שרשור חדש: אולי מישהו יכול לפרסם את רשימת הסרטים של DBZ באנגלית! וכמובן שיהיו בסדר הנכון. תודה מראש!

The Flash

New member
וול....

DBZ נכון לשעה זאת ראיתי עד 243 סרטים ראיתי את הסרט עם עץ הכוח הזה והאח התאום של קקרוט, את הסרט של טראנקס בעתיד המקביל הזה ואת הסרט עם אח של פריזה. דרגון בול סדרה ממש ענקית! אני מחכה כבר לסיים אותה ולהתחיל GT באנגלית זה נשמע מעניין GT...

Goggle Girl

New member
אוקיי

אני מרגישה כל כך נחותה @.@ *על סף דמעות* DB- עד 7 -_- אינטרנט איטי ארור. הוא מוריד את פרק 8 כבר איזה שנה! DBZ- עד 121 באנגלית, לפחות אלה מורידים לי מקסימום פרק בשבוע x_x` DBGT- הכל. אוקיי, ראיתי את סרטים 1-6 ו-8 של DBZ, יחד עם הטראנקס ובארדוק ספיישלס

שכחתי לכתוב את שלי *..............*

אוקיי... דרגון בול:0 דרגון בול זי:272 דרגון בול ג´י טי:0 סרטים וספיישלים: סרט 12 והספיישלים של גוקו ג´ונויר, בארדוק, וטראנקס...

למעלה