סקר קטן

vjytugubau1

New member
ברור שלא אישי..

לא הסתכלתי על זה בכלל ככה,

קודם כל למקרה שלא היה ברור עד עכשיו-אני בעד הגישה שלך,
אבל אני תמיד מנסה להבין גם את הצד השני, הרי בסופו של דבר בני אדם ובמיוחד ישראלים ובמיוחד גברים ישראלים לא בדיוק יודעים לקבל לא, כי הרי מגיע לנו הכל, אז בחורה שסבלה ממספיק הצקות כאלה בסופו של דבר יכולה להעדיף לא להיכנס בכלל לסיטואציה הזו.

אני בהחלט מסכים שהאמירה "אני לא מעוניינת" היא מספיקה, אני גם די מתגאה בזה שכמעט אם לא כל האנשים שבסביבתי גם יודעים לקבל את הלא הראשון ולהתקדם בחיים, אבל לדעתי זה ציבור שהולך ונעלם ויחד איתו ציבור אלה שמסרבים בצורה ראויה.

נושיfay

New member

אני אומרת - במקום קורסים לאומנות הפיתוי צריך לפתוח קורסים "המשמעות של המילה ~לא~"
המיועדים לגברים ונשים כאחד.

בטוחה שאיכות החיים של כל באי הקורס תשתפר פלאים!

bikingstudent

New member
אם חד צדדי זה אומר שאין הדדיות..

אז מה הכפת לך מהתגובה שלה ?

סבבה היא מגיבה איך שנראה לה נכון, מקווה שזה בנימוס...
וביי.

vjytugubau1

New member
הפנייה

מציע לך לקרוא את התגובה הראשונה (של אלונה), באפשרות א'.

זה תמיד גרוע

כשבחורה מתחילה עם גבר. לכל היותר הוא חושב שהיא רוצה ממנו סקס כאן ועכשיו. והוא ישחק בה וברגשותיה.
או שהוא נמושה אמיתית.
או שניהם.

vjytugubau1

New member
קצת לא ברור

לאיזה מהאפשרויות את מתכוונת? לג'?

ובכל מקרה...כנראה שנתקלת עד היום באנשים הממש לא נכונים אם זו הדעה שלך על סיטואציה בה נשים מתחילות עם גברים.

אני נגד שבנות יתחילו עם בנים

לא בטוחה שזה מתאים לשאלון ולתשובות שלך.

רשמתי כבר..

זו הפסיכולוגיה של גבר. כשגבר מתחיל עם אשה יש לו בראש סקס, אם הוא צריך להתאמץ הוא מתאהב או עוזב. כשאשה מתחילה איתו הוא לא חושב חתונה הוא חושב שהיא רוצה סקס והיא קלת דעת וקלה ומזלזל.

רגע,רגע...

כשאשה מתחילה עם גבר אז הוא חושב שהיא רוצה סקס ושהיא קלת דעת?!
מה זה השטויות האלה?!

אני בהחלט לא מסכימה עם האמרה הזאת שלך..
זה כמו שגברים יבואו ויגידו על כל אחת שהם מתחילים איתה שהיא עפה על עצמה ברגע שהיא מסרבת להם..

turangaleela

New member
וואו, לא ידעתי

שאפשר לקרוא מחשבות. אפשר ללמוד ממך את הטריק שלך?

ובנימה יותר רצינית- את לא באמת יודעת מה כל גבר חושב, ולמזלנו הטוב אנחנו כבר בזמנים שבהם הבנו שלא כל מה שיש לגבר בראש זה סקס ושנשים לא יכולות להינות מסקס תודה לאלות כבר יצאנו מהבור החשוך הזה ורוב האנשים כבר מבינים את זה.

vjytugubau1

New member
בהחלט

זה פשוט העיניין היחיד שהיא העלתה ולא הגבת עליו,
ולמרות זאת...זה עדיין מחזה נדיר לדעתי.

karmon4

New member
למה לא

לדעתי זה כיף שבחורה מתחילה עם בחור.

למה שזה לא יהיה מקובל בארץ כאשר בימינו בחו"ל (ארצות הברית ואירופה) זה מקובל כבר הרבה זמן

למעלה