סקר קטן

eyal131

New member
סקר קטן

מי הדמות שאתם הכי אוהבים ומי הדמות שאתם הכי שונאים? עלי גידי אני הכי אוהב ואת כלנית אני הכי שונא.

אני אוהבת את...................

ורדה.כי היא מסכנה כזאתי.........וגם את אתי. אני הכי שונאת את אבנר המגעיל,וגם את סמדר.

הדמות שאני הכי אוהבת זה כמובן

ברור שזאת רונה בהעדפה ראשונה. והדמות שאני הכי שונאת זה...טוב, יש לי שניים: ספיר ואבנר....ואח"כ אולי את סמדר. יש לי יחסי אהבה-שנאה כלפיה.

נוני 17

New member
את הדמות שאני הכי אוהבת והכי שונאת

אני הכי אוהבת את הדמות של רונה, ואת הדמות של סמדר אני הכי שונאת.

לנוני 17

אני ממש חושבת כמול, בערך. אם לא הייתי אומרת אבנר הייתי אומרת סמדר אבל...לא יודעת...יש לי יחסי שנאה-אהבה אליה למרות שאני באמת שונאת אותה! אז- יש לך בחירה טובה!!

Wine and Roses

New member
הדמות שאני הכי אוהב זה

אלי מרקו כי בסוף הוא יצא הכי גבר מכולם אני הכי שונא את אבנר כי אפילו שכלנית וספיר הודו בהכל והצטערו הוא המשיך לשקר ובעצם מהתחלה הוא רק ניצל את מאיה ואת הכסף שלה

Wine and Roses

New member
לכל אחד יש תשובות אחרות כי

אין שם אף-אחד בסדרה שהוא צדיק סדום אפילו ורדה שהיא בסך הכל תמימה ונחמדה עוזרת לסמדר ומסתירה את הפשעים שלה ובגדה בבעלה שנתיים גם אתי ההיא תמימה ונחמדה אבל אפשר להגיד שהיא שיקרה למיכאל והתחילה לצאת עם יונתן לפני שהיא נפרדה ממיכאל

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
הדמות שאני הכי אוהבת לשנוא....

סמדררררררררררררררררררררררר - מתה עליה אבל הבחורה דורשת כפה!!!! דמות אהובה - זאת אפילו שאלה???

ושלי....

את רונה אני הכי אוהב ואת סמדר אני הכי שונה _______________________________________ מרוקאי מרוקאי אבל בכלל לא עצבני הכוסון המרוקאי

למעלה