סקר קטן

ממש לא

ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא!!!! גופי זה שהרגל החזקה שלך מקדימה ורגולר זה שהרגל החזקה מאחורה

rodney

New member
עוד טעות

אין פה קשר לרגל החזקה regular - רגל ימין אחרורה goofy - רגל שמאל אחורה זה הכל לא מסובך כל כך

אחי ועוד איך יש קשר!!!!

אם אתה ימני ורגל ימין שלך מקדימה זה גופי אם אתה שמאלי ורגל ימין שלך מקדימה זה רגולאר אם אם אתה ימני ורגל ימין שלך מאחורה זה רגולאר אם אתה שמאלי ורגל ימין שלך מאחורה זה גופי מובן!!!! תאמינו לי זה בדוק.... פשוט אתם לא רואים הרבה סקייטרים עם הרגל השמאלית החזקה....

Element 4 Life

New member
מה אתה מזיין תשכל....

גופי זה תמיד כשהרגל הימנית מקדימה ורגולאר זה תמיד כשרגל שמאל מקדימה

rodney

New member
אני מתעקש

ושוב אומר שאין קשר לרגל החזקה תאמין או לא החלטה שלך

xflil

New member
תשמע, האמת שיש משהו במה שאור

אומר.... אחרת למה זה גופי? הרי גופי זה מוזר אז באמת מוזר שאם אתה ימיני, אז רגל ימין תהיה מקדימה, הרי היא החזקה היא צריכה לדחוף... לתת את הפופ לעבוד!
אז לא יודע, זה נשמע לי הגיוני ביותר!! הרי תראה, יש כל כך הרבה גופי אז למה זה גופי? נראה לי שאור צודק

rodney

New member
זה ממש לא קשור

זה עניין של התרגלות אני בטוח שאם כל אחד כאן היה מתחיל אחרת הוא היה מתרגל לזה

xflil

New member
אמרתי שלא?!

אתה צודק........... אבל אולי זה שקבע את זה........ טוב נו לא יודע!

ShLuMp

New member
מה זה פה???

רגולר באנגלית זה רגיל ולפי התשובות בסקר מה שרגיל זה גופי! GooFy SUX! סתאם אני רגולר

fentoozler

New member
מיקי מאוס...

וואי כמה גופי!!!! צריכים להפוך את גופי לריגולר... או משהו אני ברגולר כמו שעכשיו, לא אם יהפכו באמת.... לא משנה

וואי כמה גופי!

אפשר לפתוח פה מועדון מיקי מאוס!!!!
!!!!!!! הזכרתי שאני maverickx ושיניתי קצת את השם?

Ultra-Skater

New member
עד כמה שאני יודע אני גופי

אבל לפי מה שאור אמר אני לא ממש בטוח אני נוסע עם רגל שמאל בטייל וימין באמצע אבל נראה לי רגל שמאל היא הרגל החזקה שלי, בכל מקרא אני שמאלי בידיים

TIS

New member
ההבדל בין גופי ורגיולר

גופי = רגל ימין היא הקדמית ושמאל האחורית. רגיולר = רגל שמאל היא הקדמית וימין האחורית.

למעלה