סקר קטן...

adidush1010

New member
סקר קטן...

היי זה שוב פעם אני רק רציתי לנסות לעשות סקר קטן כדי לנסות טיפה להכיר אתכם
... 1) איזה C.S.I אתם הכי אוהבים? 2) איזה דמות הכי אהובה? 3) כמה זמן אתם צופים בסדרה הזו? עכשיו אני אתחיל 1) ברור שלאס וגאס 2) גריסום אין עליו! 3) אני צופה מכיתה י' שזה בערך 15 (ביום רביעי יש לי וימולדת 20)

MeItOsH

New member
Lucky No.1 ../images/Emo203.gif

1) איזה C.S.I אתם הכי אוהבים?NY 2) איזה דמות הכי אהובה?לינדזי [
] 3) כמה זמן אתם צופים בסדרה הזו?ממ...בעיקרון הייתי רואה כמה פרקים של וגאס כשזה התחיל בארץ אבל באופן קבוע בערך חצי שנה...[מאז שהורדתי את כל העונה ה-3 של NY וראיתי את כל ה2 בxtra hot]

עונה

1) איזה C.S.I אתם הכי אוהבים?= בעקרון, את מיאמי. אבל אני אוהב את כל השלושה ואני לא מסוגל להפסיד פרק אחד מתוכם. 2) איזה דמות הכי אהובה? = מיאמי - אייץ' וראיין. LV - סופיה וגרג. NY - סטלה ומק. 3) כמה זמן אתם צופים בסדרה הזו? = בכל השלושה, מאז יצאו.

עונה עונה../images/Emo2.gif

1) איזה C.S.I אתם הכי אוהבים?-התלבטות קלה 2) איזה דמות הכי אהובה?-קאלי
3) כמה זמן אתם צופים בסדרה הזו? ואו 5 שנים לא זוכרת

*superstar*

New member
../images/Emo13.gif

1. לאס וגאס, אבל הייתה תקופה שגם מיאמי. 2. גריסום
3. לפחות שנתיים.

Marg H

New member
../images/Emo3.gif

1. איזה CSI אתם הכי אוהבים? לאס וגאס. 2. איזה דמות הכי אהובה? קת'רין ווילוס
3. כמה זמן אתם צופים בסדרה הזו? הרבה זמן XD לא יודעת.... עוד מהימים שהיה לי הוט, אז בערך מהגעתו לארץ...

Lee1392

New member
אוקיי ../images/Emo9.gif אני דיי דומה לך בקטע הזה..../images/Emo3.gif

1) איזה C.S.I אתם הכי אוהבים? לאס ווגאס!!
2) איזה דמות הכי אהובה? גריסום החתיך,החכם והסקסיי!
3) כמה זמן אתם צופים בסדרה הזו? ממזמן אני לא זוכרת תודה
ומזל טובבבבבבבבבב!!

hitchhiker218

New member
הממנמממ....

באה להפגין נוכחות לפני שתשכחו אותי!
1) איזה C.S.I אתם הכי אוהבים?LV כמובן 2) איזה דמות הכי אהובה? ניק
3) כמה זמן אתם צופים בסדרה הזו?שנתיים וחצי שלוש...

Lee1392

New member
אביההה ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

בחוג...בחוג..ששחקנו...היריב.. הוא הפיל אותי ותפס בטראגוס ועכשיו...עכשיו זה נקרע והוא נורא מדמם וזה כואב ונורא עד שהחלמתי!

הדמר

New member
עונה....................

1) לאס וגאס שמירת אמונים לסדרה הראשונה... 2) אני יכולה לומר את מי אני לא אוהבת אקלי, סופיה 3) שנים אני כבר לא זוכרת ממתי אני חושבת שזה היה עונה ה2 של CSI לאס וגאס אבל אני לא בטוחה

PinkCigarette

New member
חדשה:)

1) איזה C.S.I אתם הכי אוהבים?לאס וגאס
2) איזה דמות הכי אהובה?גריסום ו-ווריק. 3) כמה זמן אתם צופים בסדרה הזו?ארבע חמש שנים..כשזה שודר בערוצי זהב,בסינמה 3 D:

../images/Emo103.gifאני

) איזה C.S.I אתם הכי אוהבים? מיאמי. שליטה! 2) איזה דמות הכי אהובה? אריק
וקלי גם חמודה
3) כמה זמן אתם צופים בסדרה הזו? כמה חודשים

עונה

אני ענסה לענות על זה, זה קשה. 1) אני הכי אוהב את CSI-לאס וגאס. 2) אני אוהב את גרג סנדרס. 3) אני מסתכל בה מאז שהיא התחילה, ואני לא זוכר מתי זה היה.

CapitanSparrow

New member
נהנהנה

1) איזה C.S.I אתם הכי אוהבים? לאס וגאס 2) איזה דמות הכי אהובה? שרה וגריסום 3) כמה זמן אתם צופים בסדרה הזו? כיתה ז' בערך

למעלה