סקר... קטן...

סקר... קטן...../images/Emo98.gif

איזה בנאדם ( לא מהגראנג´, בכלל...) אתם הכי מעריכים? ולא רק מבחינת המוזיקה... תרומה לעולם... השפעה... השפעה על המוזיקה... וכו´

aviv_b

New member
אח שלי

מצטער זו התשובה הראשונה שיש לי. אח שלי שגדול ממני, הוא היה זה שחשף אותי לעולם המוסיקה. הוא הוציא אותי אל האור המוזיקלי. ומבחינתי הוא חשוב יותר מכל להקה או זמר. כי אם הוא היה מלמד אותי לאהוב מוסיקה אחרת, מי יודע איפה הייתי היום.

לא לזה התכוונתי...

מי מעולם המוזיקה הכי השפיע עליך... אצל רובנו זה האח הגדול ששמע פינק פלויד עד שזה נכנס לך לורידים או אבא כמו במקרה שלי... מי נראה לך הכי השפיע על העולם? מי לקח את המוזיקה שלו למקום קצת מעבר למה שעשו אחרים... השתמש במוזיקה בכדי להשפיע על העולם!!

אצלי יש שתיים!!!

ג´ון לנון - הבנאדם והאגדהת לא רק מבחינה מוזיקלית... הואר קלט שיש לו השפעה ורצה לעשות עם זה משהו, הוא אולי אחד מהאנשים הכי משפיעים מהמוזיקה בעולם ועל העולם... לא רק זה גם מבחינה אישית המילים שלו תמיד התחברו אליי!!! ובונו - האמת??? אני רק מקווה שהבנאדם יהיה הראש ממשלה שלנו... אחד שלוקח את הדברים בפרופורציות... ומשתמש בפרסום שלו ובכסף בשביל אנשים שאין להם מה שיש לו... חוץ מזה הוא גם מלחין וכותב ענק, וראינו שיש לו שתי צדדים כי לעבור מג´ושוע טרי לאחטונג בייבי צריך הרבה אומץ ויצירתיות!!! לסיכום - אנשים גדולים!!!

אצלי יש שתים!!!

ג´ון לנון - האיש והאגדה ולא רק מבחינה מוזיקלית... הוא לקח את המוזיקה של הביטלס שהייתה כבר גדולה למקום אחר... ואני פשוט אוהב אנשים שרוצים להשפיע ולשנות... הוא עשה את זה ובגדול... וחוץ מזה אני גם אוהב את המילים שלו ומתחבר אליהם. ובונו - האמת??? אני רק מקווה שאולי הוא יהיה הראש ממשלה שלנו!!! הוא פשוט אחד האנשים הגדלוים ביותר... הוא לוקח את העניינים בפרופורציות ומשתמש בכסף שלו ובהשפעה שיש לו כדי לעזור לאנשים שחסר להם... וחוץ מזה מבחינה מוזיקלית הוא אדם גאון!! ראיתם פעם את המילים של one????? וגם יש לו אומץ מוזיקלי ונאמנות לעצמו, השינוי שחל ביו2 מג´ושוע טרי לאחטונג בייבי הוא ענק והוא רק מרה כמה שהבנאדם יצירתי! לסיכום - אנשים גדולים!!!

gonishia

New member
אני מניחה שכריס קורנל

חוץ משהבן אדם יפה אני חושבת שהוא חמזיק את עצמו בכבוד, ויפה שהוא נשאר(לפי דעתי) נאמן לדרך שלו. הוא הראשון בשבילי שהשפיע, ששאב אותי. לא מקורי אבל לא נורא.!

Blackest eyE

New member
זה קצת קשה לענות על סקר כזה...

יש כ"כ הרבה אנשים... אני לא יכול להחליט!!! יש את ג´ון לנון פרדי מרקורי ובונו הענקיים, אדי קורט ליין וכריס, סטיבן ווילסון!!! (הוא פתח לי את כל הדרכים בעולם!!!) סה"כ אלה עשו הרבה למוסיקה!!! ויש עוד מלא... אבל אלה המרכזיים... אם להוציא את מי שאני אישית הכי אוהב... אדי כריס וסטיבן...

Papito

New member
אמממ

ג´ון לנון, ג´ים מוריסון, ג´ימי הנדריקס, רוג´ר ווטרס, סיד וישס, אדי ודר, קורט קוביין, ליין סטיילי, ניל יאנג, רוברט פלאנט, ג´ון בונהם, ג´ימי פייג´, ביבי קינג, אלברט קולינס, אריק קלפטון, בטהובן, לא זוכר מי עוד.....

../images/Emo79.gif

מצטרפת לחלק מהרשימה של אלון: ג´ון לנון, רוג´ר ווטרס, אדי ודר, קורט קוביין, ליין סטיילי, ג´ימי פייג´ מוסיפה את דייב גרוהל האל המתופף, סיד בארט, מחליפה את סיד וישס בג´וני רוטן, ובטח שכחתי עוד כמה..

קורט קוביין

הקול שהכניס אותי עמוק לתוך הנשמה של נירוונה. מהרגע שהתחלתי לשוע את הבנאדם הזה צורח בכיתה ח´, נכנסתי למוזיקה (לא, לא רק גראנג´...) והיא נהייתה אחד הדברים הכי חשובים ומשמעותיים בחיים שלי.

jez23

New member
אדי ודר. נקודה. (זה היה כיף)

אין לי כוח לפרט. אבל מי שמכיר אותי יודע. אדי ודר זה הכל. וזה כל מה שאני צריכה. יעל

Down in a hole

New member
אוי זה קל

אח שלי, אני חולההההההה עליו הוא גם גראנג´יסט הוא מותק, הוא מקסים, הוא חכם, מוכשר, חתיך, יפה, מדהים, ומה לא מתה עליו מתהההההההההה עליו!

למעלה