סקר קטן

סקר קטן../images/Emo9.gif

שם: מגורים: גיל: קבלת מגיא חתימה פעם: קבלת חתימה ממפורסם אחר (שלא גיא) פגשת מפורסם אם כן מי: 4 מילים לתאר את שיש שבת: מה אתם אוהבים לראות ביס או בהוט:

orianush

New member
אני... משעמם..

שם: אוריאן מגורים: ירושלים גיל: 17 קבלת מגיא חתימה פעם: כן קבלת חתימה ממפורסם אחר (שלא גיא): כמובן פגשת מפורסם אם כן מי: ראיתי הרבה... לפרט? שלומי שבת, יוסי אזולאי, הראל מויאל, יהודה סעדו, פבלו רוזנברג, שיר ביטון, עמרי רוטברד, רון שחר, ניקי גולדשטיין, משה דץ (בעע), יש עוד מלא.. אין לי כח חח 4 מילים לתאר את שיש שבת: משעמם מה אתם אוהבים לראות ביס או בהוט: יש לי הוט

SAPIROS5

New member
אניי

שם:ספיר מגורים:קרית אתא גיל:14 וחצי קבלת מגיא חתימה פעם:לאאא... קבלת חתימה ממפורסם אחר (שלא גיא)אממ כן מכמה... פגשת מפורסם אם כן מי:אין לי כח לכתוב עכשו חח אמצע הלילה משעמםם לי 4 מילים לתאר את שיש שבת: מה אתם אוהבים לראות ביס או בהוט:כל מיני ....ויש לי הוט

עונה

שם: כולם יודעים מגורים: איזור השרון גיל: 17 וחצי קבלת מגיא חתימה פעם: ממ לא ביקשתי אני לא מאלה שקופצות..
קבלת חתימה ממפורסם אחר (שלא גיא): כן שהייתי קטנה פגשת מפורסם אם כן מי: בטוח שאתם רוצי לקרוא את הרשימה? אממ בארור שגיא אריאלי, שורטי, אייל גולן, שלומי שבת, נתי לוי, ישי לוי, הראל מויאל וסקעת, נינט טייב שירי מימון, שי גבסו, כל כוכב נולד 5 (חח הייתי באיזה מסיבה שלהם אז ראיתי את כולם) טוב דיי אין לי כוח יותר יש מלא חח 4 מילים לתאר את שיש שבת: אחלה בחלה מה אתם אוהבים לראות ביס או בהוט: הוט! בובות בערוץ 3 וויוה ועוד ועוד

hili2006

New member
חחח

שם: הילה מגורים: רמת גן גיל: 16 קבלת מגיא חתימה פעם: לא
קבלת חתימה ממפורסם אחר (שלא גיא): כן פגשת מפורסם אם כן מי: הממ לא הרבה.. ראיתי את טנצר המניאק.. חחח XD ויש לי עוד אבל אני ממש ממש ממש לא זוכרת 4 מילים לתאר את שיש שבת: מאוד נחמד מה אתם אוהבים לראות ביס או בהוט: יס-- על טבעי, פלוריסיינטה, אנג'ל, וויל וגרייס, השבט

עונה

שם:ירדן מגורים :ישוב קטן ליד לוד גיל :15.2 קבלת פעם חתימה מגיא :כן שהוא לקחת את אחותי הביתה שלה היא בקשה ממנו קבלת חתימה ממפורסם אחר:כן היה לי של סופי צדקה ונעבד לי ויש לי של שרית חדד וזהו אני חושבת 4מילים לתאר את שישי שבת : כייף סבא ובסתא היו מה אתם אוהבים לראות ביס או בהוט :הוט -"ערב טוב עם גיא פינס" מה קשור-לפעמים מצחיקים בהתחלה

מפורסמים שפגשתי

בהצגות מלא אבל סתם ברחוב אהה רפי גינת אביגדור ליברמן שחקן של הבימה שכחתי איך קוראים לו סיוון טל רבקה מכאלי סופי צדקה ואפילו אלה שעשו פעם בערוץ הילדים את הויצ'ים וזכו זהו נראה לי

למעלה