סקר קטן

סקר קטן../images/Emo70.gif

אם הייתם יכולים להביא אומן לארץ מחו"ל [שחקן, זמר, ספורטאי...] את מי הייתם מביאים ולמה? והשאלה השנייה שלי, נאמר יש מישהו שאתם מאוד מאוד מעריצים (אצלי לדוגמא זו ג'וליה רוברטס), הייתם רוצים שהם יבואו לארץ? כי מצד אחד, החלום של כולנו הוא לפגוש את מי שאנחנו מעריצים ולהגיד לו כמה אנחנו אוהבים אותו, אבל מצד שני תתארו לכם שהוא יהיה פה ולא תוכלו לפגוש אותו, או שתפגשו אותו וזה לא יהיה כמו שחשבתם. אז מה אתם אומרים?

TuTyBoP15

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifאממ...ברוררר שישש

הייתי מביאה את בראד פיט אבל לפגישה רק איתי
ואת אנג'לינה הייתי משאירה לטפל בבייבי שיוולד להם.. באמת יכול לקרות מצב שכשהוא יבוא אם יבוא אז לא נצליח לראות אותו וזה אבל אז מה ההתרגשות של כל זה שווה המון לדעתי
זה בראד פיט אבל ת'אמת לא יודעת אם שהוא יבוא לארץ אני אלך לראות אותו בדיוק בגלל הסיבה שציינת בשאלה השניה שלך.. כי למה לסחוב את עצמי עד לשם ולפתח ציפיות והתרגשות והכל ובסוף לא לראות אותו..

את יודעת שזה כמעט קרה באמת ../images/Emo8.gif

לפני כמעט חמש שנים, בראד ורוברט רדפורד היו אמורים לצלם את "משחק ריגול" בעירי האהובה, חיפה.
בסופו של דבר, הצילומים הועברו למרוקו, בגלל אינתיפאדת אל- אקצה |ערבי| המלון שבו הצוות היה אמור לשהות היה חמש דקות מהבית שלי... מה גם שהם חיפשו ניצבים
אני בעד שאת הסרט הבא הוא יצלם בארץ
וחוץ מזה, אם את יודעת שהוא יהיה במקום כלשהו, ובאה לראות אותו שם, מה תפסידי מזה? מקסימום את הכסף של הנסיעה

האמת שיצא לי לחשוב על זה!

אוקיי אז אז אם היתה לי הזדמנות להביא אומן לארץ מחו"ל, בהחלט הייתי בוחרת בשחקן פול ווקר. למה
כי אני נורא מעריכה את העבודה שלו בתור שחקן, וכי אני נורא נורא נורא נורא אוהבת אותו
הייתי רוצה שהוא יבוא לארץ, אבל כמו שרוית אמרה. הייתי רוצה שזאת תהיה פגישה אישית. כי באמת הייתי רוצה לדבר איתו, כאילו שתהיה לי את האפשרות לנהל איתו שיחה לא מן מפגש מעריצים כזה שמארגנים כשמפורסם כלשהו מגיע לארץ שיש מלא אנשים חוץ ממך וכל מה שאתה יכול להשיג במפגשים כאלה זה רק חתימה או תמונה או מבט של שנייה בכוכב שלך. ויותר מיזה אני יודעת שלא יכול להיות, כלומר- אם הוא יגיע לארץ אז זה המצב הכי אפשרי שנוכל להגיע אליו.. כאילו רק להסתכל עליו לכמה דקות או לקבל חתימה במקרה הטוב.. אז לא יודעת אם כ"כ הייתי מתלהבת מיזה.. אבל אני מאמינה שאם הוא היה מגיע לארץ הייתי הולכת לראות אותו.. זה לא היה אחד על אחד חח אבל מסתפקים במה שיש
יצא קצת מגילה חח סורי לא שמתי לב כמה אני כותבת

TuTyBoP15

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifמסכימה איתך בכל מילה../images/Emo45.gif

רק שאני לא יודעת אם הייתי הולכת לראות את בראד למשל.. כי במילא בקושי יצא לי לראות אותו.. אבל מצב גדול שכן

למעלה