סקר קטן.... רוצים לינקים גם למשחקים להורדה כלומר לא אונליין.... (הכל חוקי כמובן )
א אימאית New member 21/8/05 #1 סקר קטן....../images/Emo13.gif רוצים לינקים גם למשחקים להורדה כלומר לא אונליין.... (הכל חוקי כמובן )
S SpinZ New member 21/8/05 #2 הממ הנושא של הפורום הוא בעצם משחקי OnLine, רוב האנשים פה כי הם אוהבים אונליין, והם על שפת קריסה בגלל הורדות (אופסי? ) אבל זה בעצם תלוי בפוזי אם היא מאשרת את זה, אישית אין לי בעיה עם זה.
הממ הנושא של הפורום הוא בעצם משחקי OnLine, רוב האנשים פה כי הם אוהבים אונליין, והם על שפת קריסה בגלל הורדות (אופסי? ) אבל זה בעצם תלוי בפוזי אם היא מאשרת את זה, אישית אין לי בעיה עם זה.
ה הcי י9ה eיe New member 21/8/05 #5 ../images/Emo90.gif לדעתי את לא צריכה לשאול בכלל מי שאוהב משחקים להורדה שיוריד זה לא "לוקח" מקום בפורום או משהו.. אבל בכל זאת נחמד ששאלת, מעיין
../images/Emo90.gif לדעתי את לא צריכה לשאול בכלל מי שאוהב משחקים להורדה שיוריד זה לא "לוקח" מקום בפורום או משהו.. אבל בכל זאת נחמד ששאלת, מעיין
ר ריטוש היחידה New member 21/8/05 #6 אין לי בעיה כי אם מישו רוצה להוריד אז שיוריד ומי שלא אז שלא יוריד