סקר קטן

ady18

Well-known member
סקר קטן../images/Emo13.gif

בקרוב אריק יתחיל את סבוב ההופעות השני+הדיסק השני כמובן שיהיה בהצלחה. כרגע המחיר של אריק הוא בין 70-80 ללא ספק מחיר סביר. ואני מבינה שאריק הוא זמר השנה וכול זה . אבל לדעתי לא צריך לעלות למחירים מטורפים של 100+ שקל. מה דעתכם ואם תלכו להופעות במחירים גבוהים שאולי יהיו והאם זה מצדיק לדעתכם? אשמח לשמוע דעות בנושא:)

mike 1970

New member
באופן אישי

הייתי בערך בעשרה הופעות של אריק, ועניין הכסף הוא תמיד עניין כואב... לדעתי לא כדאי לעלות את מחיר ההופעות אלא הפוך רק להוריד את המחיר, כי אז סבירות יותר גבוהה שאוכל לבוא לעיתים יותר קרובות כי יהיה פחות בעיה של כסף (אני פשוט בצבא ואין עליי יותר מדי כסף ולכן בערך פעם בחודשיים וחצי אני הולך להופעה שלו) אם הוא יעלה את המחיר אז התדירות תהיה יותר נמוכה...

בנתיים המחיר דווקא סבבה..וגם לא נראה

לי שזה יעלה לסכום כזה שיגרום לי או למישהו לא ללכת..

I מ י ר ב I

New member
דעתי..

קודם כל תלוי מה מתכננים לעשות בסיבוב ההופעות השני,אם הולכים על הפקה יותר גדולה ולא רק על מקומות קטנים ברור שהמחיר יעלה מכיון שזה עולה יותר כסף,אין מה לעשות. מן הסתם גם המחירים לא ירדו כי זה לא נכון לעשות לדעתי. דבר שני,אם יש ביקוש להופעות ואנשים אוהבים למה לא להעלות מכיר? זה מתבקש...נכון,לא מחירים מטורפים אבל 100 ש"ח זה מחיר מכובד וסביר. ודבר שלישי,אריק גם מתפרנס מזה,אז מן הסתם לרדת זה לא יהיה,לדעתי זה יעלה ברמה סבירה כמובן או ישאר באותו סכום ולדעתי זה לא מוגזם בכלל ומובן לי לגמרי. בהצלחה!!

100 ש"ח זה לא מטורף../images/Emo70.gif

זה לא שהכסף הולך הכל רק לאריק יש לשלם לכל מי שעל הבמה אם זה הנגנים (וכן, גם פרי) ואם מאחורי הבמה. וזה די הגיוני שככל שהשנים עוברות הוא יגבה יותר כסף.כמו מירי וקרן כך גם אריק. אל תשכחי שזה הנורמה, אומנים כמו ריטה , הראל סקעת שיש להם קהל מעריצים ענקי ומופיעים במקומות גדולים, לוקחים את המחירים של 100 ש"ח ואף יותר אז למה לא שאריק? בקיצור זה מוצדק במקרה של אריק, כי הוא כבר הוכיח את עצמו וכן, אני אלך

למעלה