סקר קטן.. עוד קיץ..נכון... אבל מתי אתם מתחילים קניות לחורף?:)
L LiA n New member 24/8/03 #1 סקר קטן..../images/Emo124.gif עוד קיץ..נכון... אבל מתי אתם מתחילים קניות לחורף?
O O Boy New member 25/8/03 #3 ME ../images/Emo13.gif אני כבר התחלתי לקנות בגדים מקולקציית החורף של לי קופררר. לא יצא לי לראות עדיין את קולקציית החורף של כאוס, אבל גם לשם אני אגיע בימים הקרובים.
ME ../images/Emo13.gif אני כבר התחלתי לקנות בגדים מקולקציית החורף של לי קופררר. לא יצא לי לראות עדיין את קולקציית החורף של כאוס, אבל גם לשם אני אגיע בימים הקרובים.
ש שחרחר מתוק New member 25/8/03 #4 אני..... מחכה קצת לראות שהחורף מתחיל ואז אני מתחיל עם כל השופינגס... כי אני טיפוס כזה שקונה בגדים ואוהב ללבוש אותם כמה שיותר מהר - להראות לכולם אז אני לא אוהב להשאיר הרבה זמן בגדים חדשים בארון...
אני..... מחכה קצת לראות שהחורף מתחיל ואז אני מתחיל עם כל השופינגס... כי אני טיפוס כזה שקונה בגדים ואוהב ללבוש אותם כמה שיותר מהר - להראות לכולם אז אני לא אוהב להשאיר הרבה זמן בגדים חדשים בארון...
א אדוושי New member 26/8/03 #5 ../images/Emo42.gif אמממ בעיקרון כשיוצאא!! אני לא יקנה בסוף החורף אבל אני מקבלת הרבה בגדים מבת דודה שלי שהיא ממש מתלבשת יפהה ואין עליה אז זה די חוסך לי הרבהה.... כפישש?
../images/Emo42.gif אמממ בעיקרון כשיוצאא!! אני לא יקנה בסוף החורף אבל אני מקבלת הרבה בגדים מבת דודה שלי שהיא ממש מתלבשת יפהה ואין עליה אז זה די חוסך לי הרבהה.... כפישש?
T tde New member 26/8/03 #6 עוד שלושה שבועות בערך... בדיוק היום הייתי בקניון איילון (הלכתי לבדוק משהו במגה ספורט) אז הרצתי בדיקה מהירה בחנויות ותאכלס יש עדיין די הרבה קיץ באוויר, ורוב החמימים יותר עדיין לא באו לבקר!
עוד שלושה שבועות בערך... בדיוק היום הייתי בקניון איילון (הלכתי לבדוק משהו במגה ספורט) אז הרצתי בדיקה מהירה בחנויות ותאכלס יש עדיין די הרבה קיץ באוויר, ורוב החמימים יותר עדיין לא באו לבקר!