סקר קטן... (ממש קטן)

סקר קטן... (ממש קטן)

temple of the dog, פיסגת הגאנג´ היחידה שנוצרה- הייתי רוצה שתדרגו את שלושת השירים הטובים בדיסק שלהם. (היו לי יותר מדי ויכוחים על זה...) 1. hunger strike 2. say hello 2 heaven 3. call me a dog כמובן, שבלי קשר, הדיסק הזה הוא פשוט מושלם בפני עצמו.

badphish

New member
אממ לא הקשבתי מספיק

אז אני לא הולך לענות... אבל בלי קשר זאת לא היחדיה... אני אישיתי גם מעדיף את פרוייקט מאד סזין

badphish

New member
אממ לא הקשבתי מספיק

אז אני לא הולך לענות... אבל בלי קשר זאת לא היחדיה... אני אישיתי גם מעדיף את פרוייקט מאד סזין

אז כדאילך מאוד להקשיב...

הוא פשוט אדיר. בכל אופן, mad season היה פרויקט קטן, שגם לא נוצר בשיא תקופת הגראנג´.

Even Flow

New member
סוף כל סוף שאלה לעניין!

אז ככה... מתוך הרשימונת שהבאת 1. Call Me A Dog (פשוט שיר ענק... נוגע ללב) 2. Hunger Strike (בגלל אדי וודר והצרחות של קורנל בסוף) 3. Say Hello 2 Heaven בכלל, כל הדיסק מצויין, שירים כמו All Night Thing ו Times Of Trouble (שפרל ג´אם לקחו קצת יותר מאוחר מוטיבים ממנו ל-B Side המצויין שלהם Footsteps) בכלל דיסק מצויין אני ממליץ למי שעוד לא שמע או קנה.. לקנות

אני מבין שיש איזושהי הסכמה... ../images/Emo6.gif

hey cheezus, what´s up with the english again?? still not working? i really hope that you´l fix it. fast רגע של הזדהות עם צ´יזוס.

e-shfiyut

New member
תגידו,

הטמפל אוף דה דוג האלו, יש להם איזשהו קשר לסאונדגרדן ופרל גאם... כי מסתבר שהיו לי שירים שלהם על המחשב... אבל כולם הופיעו בשם פרל גאם וסאונדרגן... יש קשר או שסתם הורדתי את השירים בשם לא נכון? (מה גם ש- hunger strike הוא בהחלט השירים שאני יותר אוהבת).

דה ../images/Emo11.gif

טמפל אוף דה דוג הקליטו את התקליט שלהם ב-1990, אחרי כמה שנים טובות בהם סאונגארדן היו בפעילות רציפה, ואחרי שאנדי וודס (סולנה של mother love bone) מת. חברי להקת מאוור לאב בון חברו לסולן ומתופף להקת סאונגארדן ויצרו פרויקט חד-פעמי בשם טמפל אוף דה דוג. אחרי הפרויקט הזה (שהוקדש לאנדי וודס) פנו כל אחד לכיוונו, סאונדגארדן להוציא את הדיסק המצליח שלהם, superunknown, וחברי להקת מאוור לאב בון קיבלו את אדי וודר (ששר בטמפל אוף דה דוג את hunger strike האדיר) כסולן שלהם, ויצרו את להקת פרל ג´ם. יכול להיות שזה הוריד לך את השירים על שם פרל ג´ם וסאונדגארדן בגלל שהם היו בעצם חברי הלהקה הזאת.

e-shfiyut

New member
ואו! מאיפה כל הידע הזה...

ועוד אח"כ אתה נתקל בבעיות במתמטיקה.... מוזר. השכלתי לי... ועכשיו אני אתנתק מהאינטרנט כדי לא לאחר לך לקניון... פיצה!!! אמ, כן. ביי

למעלה