סקר קטן מאוד בקיני או שלם ?
ח חמודבה New member 15/6/09 #3 כרגע רק שלם, הלוואי שאני אצליח להוריד את כל מה שאני רוצה ללכת לבקיני (בתנאי כמובן שסימני המתיחה מההריון יעלמו ולא נראה לי שזה הולך לקרות)
כרגע רק שלם, הלוואי שאני אצליח להוריד את כל מה שאני רוצה ללכת לבקיני (בתנאי כמובן שסימני המתיחה מההריון יעלמו ולא נראה לי שזה הולך לקרות)
א אמא של ילדה קוראת New member 15/6/09 #6 מאז שיש לי ילדים שלם נראה לי לא נוח בקיני עם ילדים שנתלים עליך
א אסנת ונסי New member 15/6/09 #11 ביקיני עם מכנסיים מעל החלק התחתון כי אחרת אני מרגישה שכל התחת שלי בחוץ
ה הכוכב שלי היחיד New member 15/6/09 #13 אחרי שהורדתי 11 קג' אני מרשה לעצמי (אחרי 12שנה)לקנות בקיני , אני מקווה שעד שאני ילך עם הגד ים לא העלה במשקל בחזרה
אחרי שהורדתי 11 קג' אני מרשה לעצמי (אחרי 12שנה)לקנות בקיני , אני מקווה שעד שאני ילך עם הגד ים לא העלה במשקל בחזרה
מ מיס צננדלר בונג New member 15/6/09 #14 שלם, אבל מעוצב בצורה כזו שלא נראים בטטה איזור החזה כמו בשמלת מרילין מונרו (אין לי מושג איך קוראים לזה, מכסה את החזה במין משולשים ונקשר בעורף) וקישוט כלשהו שיוצר הפרדה-לפחות אשליה של הפרדה- בין החלק של "התחתונים" לבטן
שלם, אבל מעוצב בצורה כזו שלא נראים בטטה איזור החזה כמו בשמלת מרילין מונרו (אין לי מושג איך קוראים לזה, מכסה את החזה במין משולשים ונקשר בעורף) וקישוט כלשהו שיוצר הפרדה-לפחות אשליה של הפרדה- בין החלק של "התחתונים" לבטן
מ מיס צננדלר בונג New member 16/6/09 #20 של עצמי עם בגד ים?!? חרשתי את גוגל ולא מצאי שום דבר שהוא בדיוק זה אלא רק "ליד" המתאר הכללי הוא כזה שכאילו יש הפרדה בין התחתון לחזייה - ככה שהגוף נראה בפרופורציה אבל הבטן מכוסה יש לי של טורקיז, אבל מלפני שנתיים
של עצמי עם בגד ים?!? חרשתי את גוגל ולא מצאי שום דבר שהוא בדיוק זה אלא רק "ליד" המתאר הכללי הוא כזה שכאילו יש הפרדה בין התחתון לחזייה - ככה שהגוף נראה בפרופורציה אבל הבטן מכוסה יש לי של טורקיז, אבל מלפני שנתיים