סקר קטן לסופשבוע

ל י א ן69

New member
סקר קטן לסופשבוע

מה התכונה שאתם הכי לא אוהבים אצל בני הזוג (חוקיים או לא
) למשל אני לא אוהבת שמשקרים לי "או מסתירים את האמת" אני אוהבת שאומרים הכל בכנות מוחלטת...נכון כנראה זאת בקשה מוגזמת
דבר שני אני לא אוהבת קמצנים!, אני לא בחורה בזבזנית אבל...צריך להנות מהחיים כשאפשר
מאחלת לכולכם אחלה סופשבוע...אני אפסיד את התוכנית הבוגדים היום בשעה 22:30 בערוץ ריאלטי תעדכנו אותי פה אם אתם יכולים איך היה הפרק

לא אוהב

עצלנים ושקרנים. אוהב פתיחות, למרות שמסכים שיש דברים שלפעמים לא צריך לומר... המלצה לסופשבוע: הספר החדש של יאיר לפיד "עומד בטור". מעולה!

זריחה1

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

תזכירו לי לראות את הסידרה. המשך יום נפלא לכולם.

אור36

New member
../images/Emo39.gifלא אוהב

לא אוהב ששומרים דברים בבטן,לא אוהב חוסר החלטיות ולא אוהב אנשים תלותיים שבת מקסימה שתעבר לכוללללללללללללללללללנו

גלית333

New member
לא אוהבת

פסימיים, אדישים, כאלו שלא יודעים להנות מהחיים, קמצנים וכמובן את אלה שצריך "לשאוב" מהם את מה שהם חושבים בקול רם......

johnyshoaly

New member
הרשימה:

* חוסר רגישות * עודף עצבנות * חוסר חום/קירבה * עודף מרובעות * חוסר אכפתיות * עודף עקשנות וכשאין, אין את הזיק הזה בעיניים שאומר "אני רוצה אותך יותר מכל דבר בחיי..." כמו שהיה פעם.

וואלה...

הקטע הזה של ה"בונקרים", אלו ששומרים הכל בבטן, ועושים לך טובה שאומרים מילה, מטריף ת'שכל...

אוהבת שונאת אוהבת שונאת אוהבת ../images/Emo20.gif

בלא חוקי: אני שונאת/אוהבת את הרגישות יתר...

קצת על אהבה (שלי) אמיתית ותכונות

לכולנו יש באגים! אבל.. באהבת אמת, שבה אני מקבל את בת הזוג כמו שהיא?! מבחינתי, היא מושלמת.
ות מושלמת שלי

למעלה